AGD KAYSERİ YAZ KURSUNDA

AGD KAYSERİ YAZ KURSUNDA

EĞİTİMLER BAŞLADI

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 7-15 yaş arası öğrenciler için düzenlediği yaz kursu eğitimlerine başladı.
Yaz kursları ile ilgili bilgi veren AGD Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip, kurs kapsamında Kur´an-ı Kerim, Hz. Peygamber´in hayatı, ilmihal, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası eğitimleri verdiklerini, bunun yanı sıra, öğrencilerin yıl boyu yaşadıklarını yorgunluğu atmaları için futbol, yüzme, at binme, gezi, piknik gibi etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Öğrencilerin eğlenirken, milli ve ahlaki bilgilerle donanmasını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Vacit Kip, ?Kayseri´deki gençlerimizin iyi yetişmesini temele alarak yapmakta olduğumuz faaliyetlerin bir yenisini daha düzenliyoruz. ?Sizin en hayırlınız insanlığa faydalı olandır´ düsturuyla hareket etmeye çalışıyoruz. Okul içerisinde verilecek eğitimle ve özel öğretim alan eğitmenlerimizin eğitimiyle bu sene daha da iddialıyız. Gençlerimize kaliteli bir eğitim vermeye gayret ederiz. İnançlı kadrolarımızla bu işi en güzel şekilde tamamlamaya gayret edeceğiz." diye konuştu.
Eğitimlerin üçüncü haftasında olduklarını ifade eden Başkan Vacit Kip, ?Alanında uzman bireylerin komisyonluğunda hazırladığımız programımızı uygulamaya başladık. Anadolu Gençlik Derneği Yaz-Et programlarına katılımcı gençler başta Kuran-ı Kerim olmak üzere İslam inancına teşkil eden değerlerle buluşurken, bunu yanında sosyal etkinliklerle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendiriyorlar. Şu ana kadar Ekrem Adıgüzel hocamız eşliğinde Hat sanatı, erkeklere ve bayanlara özel yüzme havuzlarında yüzme keyfi, at binme, halı saha, piknik organizasyonları ve kültür gezileri düzenledik. Bunu genişleterek devam ediyoruz. Velilerimizin bizden memnuniyetlerini dile getirmeleri derneğimiz için çok önemli.? ifadelerini kullandı.
Başkan Vacit Kip, beş hafta sürecek olan eğitimlerin sonunda, halka açık bir kapanış programı düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor