AĞRILILAR DERNEĞİ

AĞRILILAR DERNEĞİ

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINI AĞIRLADI

31Mart´ta gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ne saatleri kala tertipledikleri yemekli toplantı ile Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarını ağırlayan Ağrılılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi safını belirleyerek Cumhur İttifakı´na tam destek verdi. Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Nevzat Barbaros ?İnanıyorum ki insanlarımız sağduyu ile hareket edip milletimizin birliğine ? dirliğine katkı verecek sonucu sandıktan çıkaracaklardır? ifadesini kullandı?

Ağrılılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ne saatleri kala tertipledikleri yemekli toplantı ile Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarını ağırlayıp tam destek verdiler?

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Nevzat Barbaros ?İnanıyorum ki insanlarımız sağduyu ile hareket edip milletimizin birliğine ? dirliğine katkı verecek sonucu sandıktan çıkaracaklardır? ifadesini kullandı?

Etkinliğe iştirak eden Cumhur İttifakı Melikgazi Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada ülkemizin kritik bir dönemden geçtiğini hatırlatarak ?Ama bütün tehditlere rağmen bizler dimdik ayaktayız. Çalışmaya devam ediyoruz. İçteki ve dıştaki düşmanlara fırsat vermeden bu şehri, bu ülkeyi hak ettiği noktaya taşıyacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Son olarak kürsüye gelen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´da ?Biz ülkesine, vatanına, milletine, devletine, Ay Yıldızlı Türk Bayrağına sevdalı kardeşler topluluğuyuz. Çalışkan, gayretli, tecrübeli ekibimizle bu güzel şehrimizi en iyi noktalara getirmek için çalışacağız. İnşallah 31 Mart´ta Kayseri tercihini Cumhur İttifakından yana kullanacak ve görevi emin ellere teslim edecektir. Ağrılı kardeşlerimle et ve tırnak gibiyiz ve birbirimize sımsıkı bağlıyız. Bu akşam ki toplantıda bunun en güzel göstergesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rabbim güvenlerine bizleri layık eylesin. Yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.? şeklinde konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı