AGÜ, FİNAL SERİSİNE MAĞLUP BAŞLADI

AGÜ, FİNAL SERİSİNE MAĞLUP BAŞLADI

BELLONA AGÜ 69-73 YAKIN DOĞU ÜNV. ..

EuroCup´ta final serisinin ilk maçında Bellona AGÜ Spor, sahasında Yakın Doğu Üniversitesi Bayan Basketbol takımını konuk etti. Karşılaşmayı büyük bir taraftar grubu izlerken, AGÜ Spor sahadan 4 sayı farkla 69-73 mağlup ayrıldı.
Kadir Has Kongre ve Spor Salonu´nda oynanan EuroCup Women Final serisi ilk maçına AGÜ Spor, Gray, Tanisha, Jelena, Lara Sanders ve Ann Wauters ilk 5´i ile çıktı. Karşılaşmaya taraftarın ilgisi büyük olurken, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AGÜ Rektörü İhsan Sabuncuoğlu, AGÜ Spor Kulüp Başkanı Ömer Yağmur ve protokol de tribündeki yerlerini aldılar. İlk periyotu 10 sayı farkla 15-25 mağlup tamamlayan taraf AGÜ Spor oldu. İkinci periyotta ise taraftarının da desteğini arkasına alan AGÜ Spor, sayı farkını azaltarak devreye 37-39 mağlup girdi. İlk iki periyotta Mazic ve Chelsea 9, Jelena 5, Wauters 4, Şaziye ve Ayşegül 3, Tanisha ve Sanders ise 2 sayıyla oynadı.
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf AGÜ Spor oldu. AGÜ Spor sayı farkını azaltarak skoru 41-39 olarak yakaladı. Ancak üçüncü çeyrek sonunda ise Yakın Doğu Üniversitesi sayı farkını yeniden açmak istedi ve skoru kendi lehine çevirerek 52-58´lik sonuç ile bu çeyreği de kazanmasını bildi. Son çeyrekte ise AGÜ Spor, sayı farkını azaltsa da sahadan 69-73 mağlup ayrıldı. Bu sonuç ile final serisinin ikinci maçına 4 sayı geride gidecek olan AGÜ Spor oldu.
Serinin ikinci karşılaşması 12 Nisan Çarşamba günü İstanbul´da oynanacak. Bu karşılaşmayı kazanan taraf ise EuroCup´ta kupayı evine götürecek.

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti