AGÜ SPOR, SERİYİ 4´E YÜKSELTTİ

AGÜ SPOR, SERİYİ 4´E YÜKSELTTİ

BELLONA AGÜSPOR 60-56 GALATASARAY

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 9.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Bellona AGÜ Spor, sahasında lider Galatasaray´ı konuk etti. Karşılaşmayı 4 sayı farkla 60-56 kazanan AGÜ Spor, galibiyet serisini de 4´e çıkartmış oldu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden Bellona AGÜ Spor, ligin 9.hafta karşılaşmasında lider Galatasaray´ı konuk etti. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmadan 4 sayı farkla 60-56 galip ayrılan AGÜ Spor olurken, temsilcimiz bu galibiyetle de aynı zamanda galibiyet serisini 4 haftaya çıkartmayı başardı.
Bellona AGÜ Spor, Galatasaray karşısına Ayşegül, C. Gray, Tanisha, J. Dubljevic ve Wauters ilk 5´i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-5 kazanan taraf AGÜ Spor olurken, ikinci periyotta da AGÜ Spor´un üstünlüğü vardı. AGÜ Spor, bu periyotu 28-20 kazanarak soyunma odasına galip giren taraf oldu.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´ndeki karşılaşmanın 3.çeyreğinde sayı üretmede her iki takımda zorlanırken, AGÜ Spor bu çeyreği ise lider karşısında 10 sayı farkla 49-39 kazandı. Dördüncü ve son çeyrekte ise kıyasıya bir çekişme yaşandı. Lider Galatasaray´a şans tanımayan Bellona AGÜ Spor, bu seti de 60-56 kazanmasını bildi ve taraftarı önünde yenilmezlik serisine bir yenisini daha eklemiş oldu. Karşılaşma sonunda ise sporcular galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştılar.
(SPOR SERVİSİ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı