AGÜ SPOR 1 SAYI İLE YENİLDİ...

AGÜ SPOR 1 SAYI İLE YENİLDİ...

BELLONA AGÜ SPOR 69-70 BOTAŞ

Kadınlar Basketbol Ligi 11.hafta müsabakasında Bellona AGÜ Spor sahasında Botaş´ı konuk etti. Uzatmaya giden karşılaşmadan AGÜ Spor, 1 sayı farkla 69-70 mağlup ayrıldı.
Bellona AGÜ Spor sezonun 11.haftasında BOTAŞ´ı sahasında konuk etti. Karşılaşmaya Ayşegül, C. Gray, Dila, J. Dubljevic ve Ann Wauters beşiyle çıkan AGÜ Spor ilk çeyreği 16-16´lık skor ile berabere tamamladı. İkinci çeyrekte ise AGÜ Spor, rakip BOTAŞ´a boyun eğdi ve bu seti 27-30 geride tamamladı. Devre arasına 3 sayı farkla mağlup giren AGÜ Spor oldu. İlk yarıda Tanisha 7 sayı, Ayşegül ve Dila 5´er sayı, J. Dubljevic 4 sayı 8 ribaund, Wauters ise 4 sayıyla oynadı.
Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan taraf konuk ekip BOTAŞ oldu. 3.çeyreği BOTAŞ 2 sayı farkla 46-48 kazanmasını bildi. Son çeyrekte ise Bellona AGÜ Spor rakibe baskı kurma adına elinden geleni yaptı ve skor anlamında eşitliği yakaladı. 60-60´lık skor ile normal süreyi dolduran taraftar uzatma periyotunda kozlarını paylaştılar. Uzatma periyotu ise son derece çekişmeli geçti ancak AGÜ Spor´un çabaları yetmedi ve 1 sayı fark ile sahadan 69-70 mağlup ayrılan taraf oldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak