AGÜ SPOR GRUBU NAMAGLUP TAMAMLADI

AGÜ SPOR GRUBU NAMAGLUP TAMAMLADI

BELLONA AGÜ SPOR 81-69 MBA MOSKOVA

EuroCup Women B Grubu 6. maçında temsilcimiz Bellona AGÜ Spor sahasında Rusya temsilcisi MBA Moskova´yı konuk etti. 6´da 6 yaparak grubu namaglup tamamlayan AGÜ Spor, MBA Moskova´yı 81-69 yenerek sahadan ayrıldı.
AGÜ Spor Avrupa Kupası´nın 6.maçında sahasında MBA Moskova´yı konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip maça, Ayşegül Günay, Chelsea Gray, Tanisha Wright, Mirna Mazic ve Ann Wauters beşiyle çıktı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip AGÜ Spor oldu. İlk periyotu 28 - 17 kazanan AGÜ Spor, mücadelenin ilk yarısını ise 46 - 31´lik skor ile önde tamamladı. Soyunma odasına galip giren potanın perileri 3.periyotta da yine etkili bir oyun sergilediler. Bu seti Bellona AGÜ Spor 64 - 53´lük skor ile kazanmasını bildi. Son periyotta ise AGÜ Spor, son 5 dakikalık süreye 8 sayı farkla girdi. Ayşegül ve Mazic´in etkili oyunları ile son 2 dakikaya 10 sayı fark ile AGÜ Spor 75-65 önde girdi. Son düdük ile birlikte ise AGÜ Spor sahasında MBA Moskova´yı 81-69´lik skor ile yenerek sahadan ayrılan taraf oldu.
Bellona AGÜ Spor´da, Ann Wauters 14 sayı 9 ribaund, Chelsea Gray 14 sayı 8 asist 4 ribaund, Mirna Mazic 13 sayı 8 ribaund 2 asist, Gizem Sezer 12 sayı 4 ribaund ve Ayşegül Günay 9 sayı 4 asistle Moskova karşısında oynadılar.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu