AGÜ SPOR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

AGÜ SPOR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

AVCI ?BU SEZON DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ?

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) kadın basketbol takımı oyuncuları yeni sezon için sağlık kontrolünden geçti. 8 yerli oyuncu ile sağlık kontrolünden geçen AGÜ Spor´da Başantrenör Ayhan Avcı ?Bu sezon daha başarılı bir grafik çizeceğiz? açıklamasında bulundu.
Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz AGÜ Spor, sezona hazırlıkları kapsamında sağlık kontrolünden geçti. Özel bir hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrolüne 8 yerli oyuncu katıldı. Sporcular sağlık kontrollerinde, dahiliye, ortopedi ve travmatoloji, kulak-burun-boğaz, EKG, akciğer filmi, tam kan sayımı ve efor testlerinden geçirildi.
AGÜ Spor´lu Türk basketbolcuların yanı sıra teknik kadro da gerçekleştirilen sağlık kontrollerine katıldı. Sezon değerlendirmesinde bulunan Başantrenör Ayhan Avcı ?8 oyuncumuz ile çalışmalara başladık. Yabancı oyuncularımız olimpiyatlardan dolayı aramızla değiller, geç gelecekler. Belki ilk maça bile yetişememe ihtimalleri bile olabilir. O döneme kadar belki bir tane yabancı oyuncumuz aramıza katılabilir. Bu 8 kişi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bizim için yararlı bir şey olacak. Türk oyuncularımızı daha da iyi yetiştireceğiz. Bugün de sağlık muayenesine geldik. Artık antrenmanlarımıza çift antrenman olarak devam ediyoruz. Bu sezon iyi bir takım yaptık? diye konuştu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’