AGÜ SPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI

AGÜ SPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI

OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ ...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz AGÜ Spor, yaptığı antrenmanla sezonu açarken, sezon açılışına katılan Türk oyuncular sağlık kontrolünden geçti.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde 2017-2018 sezonu Ekim ayı içerisinde başlayacak. Bu ligde mücadele eden temsilcimiz AGÜ Spor, yeni sezon hazırlıklarına Türk oyuncular ile başladı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde Baş Antrenör Ayhan Avcı nezaretinde gerçekleştirilen antrenman bir saat sürdü. Antrenmanın ardından Antrenör Birol Taşçı ve Dila Aşkın´a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Taşçı ve Aşkın için pasta kesildi.

AGÜ Spor sezon açılışını Nilay Kartaltepe, Dila Aşkın, Gizem Sezer, Melis Gülcan, İlknur Yıldızhan ve Janset Büşra Sayım ile gerçekleştirirken, takım oyuncuları sağlık kontrolünden geçti. Oyuncular, Kardiyoloji, KBB, Dahiliye, Ortopedi servislerinde kontrollerden geçti.

Yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli ismi Dila Aşkın, şöyle dedi: ?Yeni bir sezona başladık. Yeni ümitler ve yeni umutlarımız var. Yeni sezonda daha genç ve daha dinamik bir kadromuz var. Hedeflerimizde bir değişiklik yok. Yabancı oyuncularımız gelene kadar çalışmaya devam edeceğiz. 7 Ekim´de ligin yeni takımı ile maç yapacağız. Evimizde oynayacağımız ilk maça da hepinizi bekliyoruz. İnşallah yeni sezonu kazasız ve sakatlıksız tamamlarız.?

Takım kaptanı Nilay Kartaltepe ise şunları söyledi: ?Sezonumuzun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Türk oyuncuların değer kazandığı bir sezon yaşayacağız. Yeni bir takımız ancak ben, 2009 yılında da Kayseri´de oynadım ve yabancılık çekmiyorum. İnşallah güzel bir sezon yaşamak istiyoruz. Geride kalan yıla göre bütçenin düştüğü söyleniyor. AGÜ´de hedef küçülmez, yeni sezonda da ilk 5 içerisinde yer almak istiyoruz.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti