AGÜ SPOR SEZON HAZIRLIKLARINA YENİDEN BAŞLADI

AGÜ SPOR SEZON HAZIRLIKLARINA YENİDEN BAŞLADI

AVCI, ?TURNUVALAR OYUNCULARIMIZIN BİREYSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR?

AGÜ Spor, Adana ve Mersin´de katıldığı turnuvaların ardından Kayseri´ye döndü ve yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Ayhan Avcı, ?Turnuvalarda takım olarak kazanmak değil de, oyuncularımın bireysel gelişimini sağlamak istiyoruz? dedi.
Ağustos ayından itibaren sezon hazırlıklarına başlayan AGÜ Spor, iki haftalık çalışmanın ardından Adana ve Mersin´de turnuvaya katılmıştı. 2 Ekim´de ilimize dönen AGÜ Spor, 3 günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden başladı.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde gerçekleştirilen antrenmana, 8 Türk oyuncu ve takıma Mersin turnuvasında katılan Mirna Mazic katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Ayşegül Günay ile Gizem Sezer takımla çalıştı. Sağ ayak bileğinde sakatlığı bulunan Dila Aşkın ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. 1,5 saat süren antrenmanda deyim yerindeyse oyuncuların pestili çıkartıldı.
Antrenman öncesi AGÜ Spor Baş Antrenörü Ayhan Avcı, Adana ve Mersin´de katıldıkları turnuvaları değerlendirdi. Avcı şöyle dedi: ?Turnuvalar bizim için şanssız ancak bu durumu şansa çevirmeye çalışıyoruz. Çok eksiğiz, yabancı oyuncularımız yok. Bir tek Mirna Mazic geldi. O da Adana´daki değil Mersin´deki turnuvaya katıldı. Adana´da 8 kişilik rotasyon ile mücadele ettik. Takım olarak değil ancak bireysel olarak turnuvaların oyuncularıma etkisi iyi oldu. Çok faydalı ve çok iyi geçti. Sakatlıksız olsun istiyorduk ancak sakatlıkta oldu. Dila, Gizem ve Ayşegül sakatlık yaşadı. Genel anlamda oyuncularımdan memnunum. Sezon öncesinde takım olarak kazanmaktan çok bireysel olarak oyuncularımızı ileri götürmeye çalışacağız. Bu açıdan baktığımız da ise çok yararlı geçti. Erciyes Cup´ta da tüm oyuncularımız olmayacak. Öncelikli hedefimiz katılacağımız turnuvaları hasarsız atlatmak.?
Öte yandan Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek olan Erciyes Cup 12 Ekim´de başlıyor.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde 12-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Erciyes Cup´ın A Grubu´nda AGÜ Spor´un yanısıra Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Botaş ekipleri, B Grubu´nda ise Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi, Osmaniye Tosyalı Toyo ve Girne Üniversitesi mücadele edecek.
(SPOR SERVİSİ)



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu