AGÜ SPOR´U DURDURAN YOK

AGÜ SPOR´U DURDURAN YOK

FENERBAHÇE 74-79 BELLONA AGÜ ...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 18. hafta karşılaşmasında Bellona AGÜ Spor, deplasmanda lider Fenerbahçe´ye konuk oldu. Lider karşı verilen mücadelede AGÜ Spor, sahadan 74-79 galip ayrıldı.
Hem EuroLig Women´de hem de Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde aldığı galibiyetlerle sezona devam eden Bellona AGÜ Spor, sezonun 18.hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk oldu. Metro Enerji Arena´da oynanan karşılaşmayı AGÜ Spor, 74-79 kazanmasını bildi.
Mücadeleye AGÜ Spor, Ayşegül, Tanisha, J. Dubljevic, Lara Sanders ve Wauters ilk 5´i ile başladı. İlk çeyrekte ev sahibi Fenerbahçe, AGÜ Spor´u 4 sayı farkla 24-21 yendi. İkinci çeyrek ise izleyenlerin nefesini kesen bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takımında karşılıklı buldukları sayılarla ikinci periyot 45-45´lik beraberlikle tamamlandı ve ilk devrede berabere sonuçlanmış oldu.
Üçüncü çeyrekte ise temsilcimiz Bellona AGÜ Spor, ileri uçta iyi organize oldu ve pota altı mücadelelerini iyi değerlendirmesi ile skoru 56-60 olarak kendi lehine çevirdi. Son çeyrekte mücadele duraklama saniyelerine sahne oldu. Son düdük ile birlikte Bellona AGÜ Spor, Fenerbahçe deplasmanında sahadan 74-79 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.
Haber: MURAT TURP



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu