AGÜ SPOR´UN AKIBETİ NE OLACAK?

AGÜ SPOR´UN AKIBETİ NE OLACAK?

KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, LİGİN DİBİNE DOĞRU GERİLİYOR

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor´un akıbetinin ne olacağı sorulmaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine doğru geriliyor.

Yıllardır farklı isimlerle Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden AGÜ Spor, bu sezon içinde bulunduğu mali krizi bir türlü aşamıyor. Kriz nedeniyle oyuncularından büyük bir bölümünü kaybeden ve istenilen verimi alamayan AGÜ Spor, ligin bitimine 3 hafta kala ligde de gerilemeye devam etti ve 9.sıraya yerleşti.

Sezon başında Bellona firması ile sponsorluk anlaşması bozulan ve firma ile davalık olan AGÜ Spor´da, sezon sona ererken mali kriz daha da derinleşti. Sporcular paralarını alamazken, Baş Antrenör Ayhan Avcı´ya da ligin önde gelen takımlardan teklifler gelmeye başladı. Sezon sonunu bekleyen Baş antrenör Avcı´nın, mali kriz aşılmaz ise takımla yollarını ayıracağı ve ligdeki başka bir takımda görevine devam edeceği konuşulmaya başladı. Bu iddianın yanı sıra mali krizle ilgili ortaya atılan haberler de ilk olarak oyuncuları etkiliyor. İyi bir performans sergileyemeyen AGÜ Spor´lu oyuncular, son olarak Galatasaray mağlubiyeti ile evlerine dönmüşler ve ilk 8 içerisinde yer alma hedefinde de bir hayli uzağa düşmüşlerdi. Kırmızı-beyazlı ekibin son 3 haftada işi daha da zorlaşacak gibi görünüyor.

Takımın içinde bulunduğu krizden nasıl çıkacağı konusunda ise kulüp yöneticileri ve şehrin önde gelen isimleri sessizliğini koruyor. Durum bu şekilde devam ederse, yeni sezonda AGÜ Spor´un Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde yer almayacağı hatta kulüp faaliyetlerinin de mali kriz yüzünden yürütülemeyeceği iddia ediliyor.

Haber: Şevket Tekin-Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı