AGÜ KULÜP FESTİVALİ

AGÜ KULÜP FESTİVALİ

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) tamamen öğrenci ve öğrenme odaklı eğitimsel, sosyal ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin takım çalışması, liderlik, iletişim ve organizasyon becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanıyor.

Öğrencilerin eğitimsel, sosyal ve bireysel alanlardaki gelişim düzeylerinin artırılmasını ve olası problemler karşısında çözüm odaklı olmalarını sağlamak amacıyla Kulüp Festivali (AGU Clubs Fest) düzenlendi.
Festival, öğrencilerin girişimleriyle kurulan ve faaliyetlerini öğrencilerin yürüttüğü kulüpler tarafından organize edildi. Uygun öğrenme ortamlarının oluşturulmasına destek olmak, onlara sosyal sorumluluk bilinci aşılamak amacıyla da düzenlenen Kulüp Festivali’nde öğrenciler, canlı kampüs yaşamına dair eğitimsel, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde yer aldı.
Bir hafta süren festivalde yarışmalardan spor faaliyetlerine, kültürel etkinliklerden sanatsal etkinliklere kadar çok sayıda etkinlik yapıldı. Festivalde fotoğraf, resim, tiyatro gibi alanlarda alanında uzman kişilerle söyleşiler, voleybol, bilardo, masa tenisi, basketbol, futbol turnuvaları, bisiklet turu, doğa yürüyüşleri, karakoke ve fotoğraf yarışmaları gerçekleştirildi. Öğrenciler, "Kuş cenneti" olarak tanınan Sultansazlığı Millî Parkı`na da gezi düzenledi.
Öğrenciler ayrıca Suriyeli sığınmacılar yararına kermes düzenleyerek, onlara yardım eli uzattı.
Festival, öğrencilerin takım çalışması, liderlik, iletişim ve organizasyon becerilerini geliştirmelerine katkı sağladı. 24 saat yaşayan canlı kampüs modeliyle gençlik programlarına önem verilen AGÜ’de öğrenciler, festivalde düzenledikleri etkinliklerle proje yönetimini de bizzat uygulayarak ve eğlenerek öğrendi.
AGÜ’de Bilim ve Teknoloji, Gezi ve Sosyal Yardımlaşma, Strateji, Fotoğrafçılık, Spor, Müzik ve Sahne Sanatları, Doğa Sporları ve Uluslararası İlişkiler olmak üzere 8 kulüp faaliyet gösteriyor.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”