AGÜ´NÜN BAŞARISI İYİ ANLATILAMADI

AGÜ´NÜN BAŞARISI İYİ ANLATILAMADI

AVCI, ? KAYIPSIZ BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM?

   AGÜ Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2015-2016 sezonuna Mersin Büyükşehir Belediye´yi 76-73 yenerek galibiyetle başladı. Maçın sonucundan çok Mersin Büyükşehir Belediye´nin Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu´nun açıklamaları maça damga vurdu. Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, ?Karşıyaka´nın Barcelona´yı yenmesi dört gündür basında yer alıyor ve ancak geçen yılın Euroleague şampiyonunu yenen takımın spor basınında yeri yok. Bunlar bayan basketbol ligi için bizleri üzen taraflardır? dedi.
AGÜ Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2015-2016 sezonuna Mersin Büyükşehir Belediye´yi 76-73 yenerek ligi galibiyetle başladı.
BAŞANTRENÖR KALAYCIOĞLU, ?AGÜ´NÜN AVRUPA GALİBİYETİ SPOR BASININDA YETERİNCE YER ALMADI?
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Agü´nün Avrupa galibiyeti ile ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kalaycıoğlu açıklamasında şunları söyledi: ?Mücadelemizi son ana kadar sürdürdük. Son attığımız top, girmeyince maç uzatmaya gitmedi. Agü´yü tebrik ediyorum. Onlar şimdiye kadar yurt dışında da ülkemizi temsil ettiler. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüm ayrıca geçen yılın Euroleague şampiyonunu yenen Agü ile ilgili galibiyetin basında çok yer almaması üzücü. Karşıyaka´nın Barcelona´yı yenmesi dört gündür basında yer alıyor ve ancak geçen yılın Euroleague şampiyonunu yenen takımın gazetelerde yeri yok. Bunlar bayan basketbol ligi için bizleri üzen taraflardır.?
FIRAT, ? TAKIMIMIZIN GELECEKTE İYİ OLACAK?
Mersin Büyükşehir Belediyeli oyuncu Duygu Fırat ise maç ile ilgili şöyle konuştu: ?Takım olarak maçın başından itibaren iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ligin en güçlü takımlarından biri ile mücadele ettik. Elimizden geleni yaptık ancak sayı farkını kapatamadık. Takımımızın sinyali önümüzdeki maçlar için iyi. İlerleyen maçlarda daha da iyi olacağız.?
AVCI, ? KAYIPSIZ BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM?
Agüspor Baş Antrenörü Ayhan Avcı şunları söyledi: ?Yaşadığımız, çok ciddi ve saçma şansızlıklar var. Avrupa´da Türk Bayan Basketbolu için önemli bir galibiyet aldık. Avrupa´da bizimle oynayan en önemli oyuncumuzdan eksik çıktık bu maça. Takımın merkezi olan bir oyuncumuzu kaybettik. Uzun süre oynayamayacak. İlk maçımızda da gard oyuncumuzun eksikliğini yaşadık. Zor bir rakibe karşı iyi oynamadığımız bir maçı kazandığımız için mutluyum. Şuan için hala hazır değiliz. Şanslı günümüzdeydik. Mersin ekibini de tebrik ediyorum. Biraz yavaş başladık. Rotasyonu fazla tutalım dedik. Sonuçta puan maçıydı ve evimizde oynadığımız bir maçtı, kayıpsız başladık. Umarım sonrasında da iyi olacak.?
ÇATALBAŞ, ? ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM?
Agüspor´un başarılı oyuncusu Deniz Çatalbaş ise şunları dedi: ?Bizim için ilk maç önemliydi. Ligin ilk maçı çünkü. Maça iyi konsantre olduk. İyi bir maç oldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum.?



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var