AGÜSPOR, SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI

AGÜSPOR, SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI

AGÜ SPOR 85-77 EDİRNE BLD. EDİRNESPOR

Kadınlar Basketbol Ligi´nde normal sezonun son haftasında AGÜ Spor, kendi saha ve seyircisi karşısında Edirne Belediye Edirnespor´u konuk etti. Baştan sona etkili oynayan AGÜ Spor, son düdük ile birlikte sahadan 85-77 galip ayrılarak Kadınlar Basketbol Ligi´nin normal sezonunu da galip tamamladı.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya AGÜ Spor, Edirne Bld. Edirnespor karşısına C.Gray, Zoi Dimitrakou, Pınar Demirok, Mirna Mazic ve Lara Sanders ilk 5´i ile başladı. İlk periyotta rakibine üstünlük sağlayan AGÜ Spor, bu periyotu 24-13 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde ise AGÜ Spor, farkı artırmak için sayı üretmeye devam etti ve devreye Edirnespor karşısında 45-28 galip girdi.
Karşılaşmanın 3.periyotuna da hızlı başlayan taraf AGÜ Spor oldu. Edirnespor karşısında 3.periyotu 64-48 önde kapatan AGÜ Spor, final periyotunda ise 85-77´lik skora imza atarak taraftarı önünde galibiyete uzanan takım oldu. AGÜ Spor´da C. Gray 23 sayı, Mazic 12 sayı 3 ribaund, Pınar 11 sayı 4 ribaund, Esra Ural 10 sayı 12 ribaund, Zoi Dimitrakou 10 sayı üretti. Bu skor ve galibiyet ile AGÜ Spor ayrıca Kadınlar Basketbol Ligi´nin normal sezonunu da galibiyetle tamamlamış oldu.
(spor servisi)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı