AGÜ´YE,

AGÜ´YE,

DOKTORA BURSU BAŞVURULARI BAŞLADI ...

 YÖK´ün ?100 / 2000 Doktora Bursları Projesi kapsamında 10 farklı öncelikli alanda 2017-2018 eğitim-öğretim döneminden başlamak üzere bursiyer öğrenci alımı için başvurular başladı. 

Yükseköğretim Kurulu´nun (YÖK), ?100 / 2000 YÖK Doktora Bursları Projesi kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi´ne (AGÜ) 10 farklı öncelikli alanda 2017-2018 eğitim-öğretim döneminden başlamak üzere bursiyer öğrenci alımı için başvuruları başladı.
YÖK tarafından, Türkiye´nin bilim, teknoloji ve yenilik politikalarında yükseköğretim odaklı hedefleri arasında "Doktora derecesine sahip insan kaynağının nicelik ve nitelik olarak artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması" kapsamında başlatılan projede AGÜ toplamda 86 adet doktora bursiyerini destekleme imkanı yakaladı.
Bu program kapsamında doktora öğrencilerine 4-5 yıl için 12 ay boyunca (karşılıksız) ayda 1800 TL burs verilecek. Bu bursu alan öğrenciler TÜBİTAK projelerinde de bursiyer olarak yer alıp, toplam burs miktarlarını 2 bin 500TL´ye kadar çıkarabilme imkanına sahip olacaklar.
Ayrıca, başarılı öğrenciler için AGÜ tarafından konaklama imkanı da sağlanabilecek. YÖK´ün 100 / 2000 Doktora Bursları Programı kapsamında aşağıdaki öncelikli alanlarda belirtilen doktora programlarının boş ve kullanılabilir kontenjanlarına başvurular 28 Ağustos tarihi, mesai bitimine kadar AGÜ Fen Bilimleri Enstitüsünün ilgili web sayfasında http://fbe.agu.edu.tr/ devam ediyor. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı