AK ADAYLARDAN İNCESU ÇIKARTMASI

AK ADAYLARDAN İNCESU ÇIKARTMASI

YILDIZ ?BİZİ YIKMAK İSTEYENLERE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ?

  AK Parti Milletvekili Adayları İncesu İlçe teşkilatını ziyaret edip , ilçe sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinlediler ? İlçe esnafına da hatır soran Ak Adaylar toplu açılış törenine de iştirak ettiler?
AK Parti Milletvekili Adayları Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan ve Kadir Can Gökalp 1 Kasım seçimlerine yönelik olarak sürdürdükleri seçim çalışmalarına İncesu ilçesine gerçekleştirdikleri çıkartma ile devam ettiler?
İncesu ilçesine gelişlerinde öncelikli olarak ilçe pazarını ziyaret ederek ilçe sakinleri ve pazarcı esnafı ile görüşen Ak Adayalar esnafların sıkıntılarını dinleyip taleplerini not ettiler?
Daha sonra kadın kolları toplantısına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları partilileirne seslendiler? Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hülya Nergis, artık kadınların evde oturma zamanı olmadığını kendilerinin sosyal hayatta var olmaları gerektiğini vurguladı?
Etkinlikte söz alan bir diğer isim İsmail Tamer ise 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret ederek ?Ülkemiz, birliğimiz, beraberliğimiz için önemlidir diyoruz. 1 Kasım seçimlerinde İncesu daha önceki seçimlerde olduğu gibi kendisine yakışanı yapacağından eminim? diye konuştu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ise konuşmasında ?Türkiye´nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bir dönemde bizi yıkmak isteyenlere, bölmek isteyenlere, yalnızca AK Parti çatısı altında bu ülkeyi bölmek isteyenlere hiçbir zaman için bugüne kadar müsaade etmedik, bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. 1 Kasım seçimleri yalnızca AK Parti´nin iktidar olma meselesi değil Türkiye´nin temel tercihlerini, milletin önceliklerini oylama meselesidir. Her zaman olduğu gibi oyuna gelmedik, bundan sonra da gelmeyeceğiz? dedi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden de katılımcılara teşekkür ederek, vatandaşları Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun Kayseri´de yapacağı mitinge davet etti. Kadın kolları toplantısının ardından AK Parti Milletvekili Adayları ilçe meydanında bulunan caminin bir hayırsever tarafından yaptırılan çeşme açılışına katıldı. Burada konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, ?12-13 yıldır tek başına bir iktidar vardı. 11 yıldır da burada aynı iktidar ile paralel düşünen bir belediye başkanı vardı. 13 yıl önce İncesu´nun nüfusu 11-12 bin, bugün İncesu artık Kayseri´nin yıldız bir ilçesi haline geldi? değerlendirmesinde bulundu?
Ak Adaylar daha sonra çarşı tutuna çıkıp ilçe esnafını da gezerek onlarla sohbet ettiler ve destek istediler?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı