AK KADINLARDAN PASTALI KUTLAMA

AK KADINLARDAN PASTALI KUTLAMA

AK Parti Melikgazi Kadın Kolları, 1 Kasım seçimleri sonrası alınan rekor sonuçları ve tek başına iktidara gelmenin sevincini pasta keserek kutladı.

   AK Parti Melikgazi Kadın Kolları, 1 Kasım seçimleri sonrası alınan rekor sonuçları ve tek başına iktidara gelmenin sevincini pasta keserek kutladı.
Melikgazi kadın kollarının büyük ilgi gösterdiği pastalı kutlamaya, AK Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve Melikgazi kadın kolları yönetimi de eşlik etti. Büyük ilgi ve sloganlar ile karşılanan, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, toplantıya katılan tüm kadınlara gül ikram etti.
   Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti´nin 1 Kasım seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, "Bu başarı sadece bizlerin değil, tüm teşkilatların başarısıdır. Ak Parti´nin tek başına iktidara gelmesi, tüm Müslümanlar ve Dünya mazlumları tarafından sevinçle karşılandı. Çünkü Türkiye ne kadar güçlü olursa, Müslüman ülkeleri ve mazlumlar o kadar rahat ve huzurlu olurlar. Bu başarıyı elde etmemizde büyük pay sahibi olan siz kadınlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
    Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu da, 7 Haziran ve 1 Kasım da alınan sonuçların ne olduğunu hep birlikte gördüklerini ifade ederek, "7 Haziran seçimlerinde insanlar bize ders vermeye kalktılar. Ama bize ders vermek isterken, ülkenin 3 aylık dönemde ne kadar kötü bir duruma düştüğünü de gördüler. Ülkemiz bu problemleri, bu belirsizlikleri yaşamaya layık değil. Bizim memleketimizin insanı sevdalı. Vatanına, milletine ve memleketine sadık insanlar. 7 Haziran seçimleri sonrasında neler oldu? Koalisyon kurmaya bizim dışımızda hiç bir parti yanaşmadı. Diğerleri hayır da hayır var dediler. Biz varız ama yokuz dediler. sonuçta bu ülkeyi bir belirsizliğin içine sürüklediler. İstedikleri de zaten buydu. Ülkenin belirsizliğe ve istikrarsızlığa gitmesi ve bu ülkenin halkını dış güçlere karşı soydurmaları idi. Dış güçler ne istiyordu? Türkiye bizim sömürgemiz olarak devam etsin. Biz üç-beş sene de bir kriz çıkartalım. Bu ülkeyi soyalım. Bu ülke insanının 3-5 yıl çalışarak biriktirdiklerini ellerinden alıp götürtelim. Ama bunların karşısında 2002 yılından beri dimdik duran bir Ak Parti vardı. Bu ülke halkını biz kimselere soydurmayacağız. 2023 hedeflerine de inşallah dimdik varacağız." dedi.
   Konuşmaların ardından Milletvekili Hülya Atçı Nergis, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu birlikte pasta keserek, kadınlara ikram etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı