AK KURMAYLAR

AK KURMAYLAR

MELİKGAZİ´DE DANIŞTI?

Ak Parti  Melikgazi İlçe Danışma Meclisi  Toplantısı  gerçekleştirildi?  Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet  Özhaseki´nin de katıldığı  toplantının açılış konuşmasını  gerçekleştiren  İlçe Başkanı  Gökan Ülke CHP´nin   İstanbul İl Başkanı  Canan Kaftancıoğlu üzerinden  Chp politikalarını eleştirerek  ?Bizlerin ismini dahi söylemekten haya ettiğimiz  domuz etini yiyip de sosyal medyada paylaşıp bundan beş dakika önce bu tabakta 1/4 domuz vardı, yedik kalktık diye paylaşan bir zihniyet bugün Türkiye´nin en büyük ilinde Cumhuriyet Halk Partisini yönetiyor?  ifadesini kullandı?                                     

Ak Parti  Melikgazi İlçe Danışma Meclisi  Toplantısı  gerçekleştirildi?  Toplantıya  onur konuğu olarak iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet  Özhaseki´nin yanı sıra  Enerji  ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Taner Yıldız, Ak Parti  Milletvekilleri  İsmail  Tamer , Hülya Atçı Nergis, İl Başkanı  Hüseyin  Cahit  Özden,  Melikgazi  İlçe Başkanı  Gökhan Ülke ve  Melikgazi  İlçe Teşkilatı  Üyeleri  ile partililer  iştirak  etti? 

Konya´da gerçekleştirilen  Ak Parti Yerel  Yönetimler Toplantısına  katılmak üzere Konya´ya  giden  Melikgazi  Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da   gönderdiği telgrafla  toplantıya iştirak eden  Ak Kurmayları  selamladı?                                                                       

İlçe Başkanı  Gökan  Ülke´nin  açılış konuşması  ile start veren  toplantıda  Ak Parti´nin  ülke yönetiminde  gösterdiği  başarılar  ve  devam eden  sınır ötesi harekat  altı çizilen temel konular  oldu?   İlçe Başkanı  Ülke  konuşmasında  ana muhalefet  partisi CHP´nin   İstanbul İl Başkanı  Canan Kaftancıoğlu üzerinden  Chp politikalarını eleştirerek  ?Türkiye´nin en büyük ilinde il başkanı olarak atadıkları hanımefendi bizlerin ismini dahi söylemekten haya ettiği domuz etini yiyip de sosyal medyada paylaşıp bundan beş dakika önce bu tabakta 1/4 domuz vardı, yedik kalktık diye paylaşan bir zihniyet bugün Türkiye´nin en büyük ilinde Cumhuriyet Halk Partisini yönetiyor? ifadesini  kullanırken  Melikgazi İlçe Teşkilatı  olarak  yürüttükleri çalışmalar hedefleri konusunda da bilgiler vermeyi ihmal etmedi?                                                                          

Daha sonra  kürsüye gelen  Enerji  ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Taner Yıldız´da konuşmasında  Cumhuriyet Halk Partisi´ni hedef alarak ?Cumhurbaşkanımıza sataşan ve bir şey üretemeyen bir yapı içerisinde olmuşlardır? değerlendirmesinde  bulunarak  şunları kaydetti?  ?Her zaman olduğu gibi iş başa düşüyor. CHP´nin artık şenlikler haline gelen söylemlerini hep beraber izliyoruz. Biri dedi ki YPG terör örgütü değildir, ertesi gün bir başkası YPG terör örgütü de ÖSO´da terör örgütüdür dedi. Ondan sonra bir başkası da hayır öyle değil dedi. Ana muhalefet partisinin bu ülkenin yönetimine herhangi bir katkı koyma ihtimali kalmamıştır. Şimdiye kadar demokrasinin temel unsuru olarak baktığımız ana muhalefete herhalde bundan sonra cumhuriyetçi hakaret partisi haline gelen söylemleriyle sadece Cumhurbaşkanımıza sataşan ve bir şey üretemeyen bir yapı içerisinde olmuşlardır.   CHP Genel Başkanı kongreyle ilgili temennilerini söylüyor. Arkadaşlar kavga etmeyin, sakin bir kongre yapalım, hiçbir şekilde birbirinize sataşmayın tarzında tembihatlarla beraber ancak kongrelerini yapabiliyorlar. ?  

Danışma  toplantısında  son olarak kürsüye gelen  Bakan  Özhaseki´de  gün içinde iştirak ettiği diğer toplantılarda olduğu gibi yine terörler  mücadele  ve ?Zeytin Dalı´ harekatı  konusunda  değerlendirmelerde  bulunarak  toplantıyı  noktaladı?

HABER:   C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı