AK KURMAYLAR KOCASİNAN´DA DANIŞTI

AK KURMAYLAR KOCASİNAN´DA DANIŞTI

YILDIZ ?TÜRK ? RUS İLİŞKİLERİNDE CİDDİ SORUN ÇIKMAZ?

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı´nın Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi? Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da iştirak etti? Toplantı öncesi medya mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldız Türkiye´nin düşürdüğü Rus uçağıyla ilgili uluslararası hukuk ve angajman kurallarını uyguladığına dikkat çekerek, bu gelişmelerin Türkiye- Rusya ilişkilerinde ciddi sorunlar oluşturmayacağını belirtti?
Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı´nın Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Yıldız ve partililer iştirak etti?
Enerji eski bakanı Yıldız, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı´nın Danışma Kurulu toplantısı öncesi medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede, Türkiye´nin düşürdüğü Rus uçağıyla ilgili uluslararası hukuk ve angajman kurallarını uyguladığına dikkat çekerek, bu gelişmelerin Türkiye- Rusya ilişkilerinde ciddi sorunlar oluşturmayacağına vurgulayarak şunları kaydetti? "Bildiğiniz gibi Rus uçağı defalarca ikaz edildi. Sınırı ihlal etmemesi konusunda tembihlendi ve bunun sonucunda da uluslar arası kurallara uygun olarak düşürüldü. Rusya´yla ilgili gerginlik istemeyiz, ama ülkemizin güvenliğiyle ilgili asla tereddütümüz olmaz. Çevre ülkelerdeki normalleşme sürecinde bu tip olaylar yaşanmıştır."
Yıldız, düşürülen Rus uçağıyla ilgili Türkiye- Rusya arasındaki doğalgaz akışı ve Akkuyu nükleer santraliyle ilgili olumsuzluklar olup olmayacağı yolundaki soruya da "Sanmıyorum" ifadesini kullandıktan sonra şöyle konuştu? "Bu konuda yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat beyle yolda Kayseri´ye gelirken görüşmemiz oldu. Kendisine yarın Ankara´da 7 yıldır sürdürdüğüm bakanlıkla ilgili bazı bilgiler vereceğim. Yeni hükümette Kayseri´nin bir bakanının olması ve temsil edilmesi önemlidir. Mustafa Elitaş bakanı kutlarım. Bu bir bayrak değişimidir. Alnımın akıyla, şerefimle 7 yıllık görevimi seçim öncesinde devretmiştim. Türkiye´nin gelişen ve büyüyen yapısına katkı koyacak bu hükumete başarılar diliyorum. Çabalarımız, Kayserimize, ülkemize hayırlar getirsin."
Enerji eski Bakanı Yıldız´ın açıklamalarının ardından geçilen toplantının açılış konuşması yapan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Yıldız, ?Bildiğiniz gibi 1 Kasım seçimlerini bitirdik. Seçimden alnımızın akıyla çıktık. Seçim döneminde göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum? diye konuştu?
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, ?Kurulan 64. Hükümetin hem ülkemiz için hem de bizden yardım bekleyen mazlum milletler için hayırlar getirmesini diliyorum. Mustafa Elitaş başkanımız bundan sonra 64. Hükümette Ekonomi Bakanı oldu. Bundan çıkan şöyle bir sonuç var; artık ülke ekonomisi Kayserili bir bakana emanet. İnşallah hayırlı uğurlu olur? ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, ?Sizlerle beraber Kayseri´de yaklaşık 16 aydır seçim yapıyoruz destek yeridir. Devamlı seçimleri giriyoruz, devamlı çalışıyoruz ama bu en son ki seçimde gösterdiğiniz başarı için hepinize çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.
Son olarak kürsüye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise ?Şükürler olsun başarılı bir şekilde şaibeye bulaşmadan bizden daha iyi yapacağını inandığımız arkadaşlarımıza devrettik. Kayseri bundan sonra bakansız kalmayacaktır. Birimizin hepimiz olduğu ve tek Türkiye için uğraştığımız ülkemizin ayrısı gayrısı olmazdı. Elitaş başkanımızın Kayseri´yi daha iyi temsil etmesi için yardımcı olacağız. Bizler hep beraber yolumuza devam edeceğiz.? Değerlendirmesinde bulundu?
Toplantının ikinci bölümü basına kapalı gerçekleştirildi?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı