AK KURMAYLAR´DAN ERKEN ?GAZETECİLER GÜNÜ´ KUTLAMASI?

AK KURMAYLAR´DAN ERKEN ?GAZETECİLER GÜNÜ´ KUTLAMASI?

RAYLI SİSTEMİN 11 KM.´Sİ YER ALTINA İNİYOR


10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesi ile ilimizde görev yapan medya mensuplarını akşam yemeğinde ağırlayan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ekibi 2016 yılı için Ak Parti Hükümeti tarafından ilimizde hayata geçirilmesi öngörülen yatırımlar ve yeni projeler konusunda medya mensuplarına bilgilendirme yaptılar? İl Başkanı Özden yaptığı değerlendirmede ?kırıkkale-ankara arası geçilirse hızlı tren Kayseri´ye de gelir? ifadesini kullandı?
Ak Parti İl Teşkilatı İl Başkanı Hüseyin in Cahit Özden öncülüğünde tertiplenen akşam yemeği etkinliğinde ilimiz medya mensuplarını ağırlayarak 10 Ocak Gazeteciler Günü öncesi onları ilk kutlayan oldular? Etkinliğe Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve ilimizde görev yapan medya kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti?
Ak Kurmayların medya mensuplarına yönelik gerçekleştirdikleri erken kutlama yemeğinde medya mensuplarına 2016 yılı için ilimize öngörülen proje ve yatırımlar konusunda bilgi veren İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden konuşmasına ?Sizleri ziyaret edecektik. Fakat bu ziyaretlerde tek tek dolaşacağımıza başkanımızın organizasyonunda beraber oturalım, sohbet edelim diye düşündük. Sizler de geldiniz, hepinize teşekkür ederim? ifadeleri ile başladı ve ?Arka arkaya 3 seçim atlattık. 3 seçim boyunca sizler de bizler gibi koştunuz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmak istedik, burada buluşmamızın sebebi bu? şeklinde devam etti?
İl Başkanı Özden medya mensuplarının hızlı tren projesinin akıbeti yönündeki soruya cevaben yaptığı değerlendirmede ?Benim anladığım şu, Kırıkkale-Ankara arası geçilirse hızlı tren olarak öbür taraflar biter, gider. Kayseri de bağlanır, Sivas da bağlanır. O arada herhalde nasıl geçeceği uğraşılıyor? ifadesini kullandı?
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ilimizde hizmet veren tramvay hattının yeraltına alınması ile ilgili olarak ilk kez dillendirilen proje ile ilgili olarak ise ?Bizim Başbakanımızla düşündüğümüz şey başka. Eğer Sivas Caddesi´nden geçen yeri alta, metro gibi değil, şöyle tarif edeyim üstünü kapattık alttan tramvay geçti, üstü yol oldu. Raylı sistem aşağıdan giderse onun da üstünü kapatarak iki şeritli yol yapabilirsek trafiği rahatlatabilir miyiz düşüncesindeyiz. 11 kilometresini de Başbakanımız söz verdi? şeklinde konuştu
HABER: C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı