AK PARTİ 24 DÖNEM MİLLETVEKİLİ YAKUT

AK PARTİ 24 DÖNEM MİLLETVEKİLİ YAKUT

SİYASİ İSTİKRARIN KORUNMASI GEREKİR



AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma programına katılan 24 dönem milletvekili sadık koalisyon görüşmeleriyle alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Yakut, koalisyon görüşmelerinde ikinci turda CHP ile koalisyon yapmak daha kolay diyerek . bizim 3 dönem sağladığımız siyasi istikrar ve arkasından gelen ekonomik istikrarında korunması gerekir değerlendirmesinde bulundu.
Bayramlaşma proğramında hükümetin koalisyon çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan ak parti 24. Dönem milletvekili ve TBMMeski başkan vekili sadık yakut koalisyon görüşmelerinde ikinci turda CHP ile koalisyon yapmak daha kolay diyerek . bizim 3 dönem sağladığımız siyasi istikrar ve arkasından gelen ekonomik istikrarında korunması gerekir değerlendirmesinde bulundu. Yakut şöyle konuştu.
Hepinizin bildiği üzere sayın başbakan beraberindeki heyetlerde her 3 parti içinde ayrı ayrı heyetler kurulmuştu. Genel başkanlarıyla ilk toplantıları yaptı. Asıl toplantılar bundan sonra ilk görüşmelerde ilkeler ortaya kondu zaten genel anlamda da herkesin gözü önünde cereyan eden bir hadise var.MHP koalisyonda olmayacağını açık ve net bir şekilde ifade etti. Diğer partilerde hangi şartlarda koalisyon olacaklarını açıkladılar. Ayrıca ak parti bazı partiler için çekincelerini ifade etti. Şimdi ikinci görüşmede sanki değerlendirmelere baktığımız zaman chp ile koalisyon yapmak daha kolay gibi. Ama ben şöyle değerlendiriyorum bu süreç içinde inşallah bir koalisyon kurulur. Çünkü gerçekten ülkenin ihtiyacı var siyasi istikrarın sağlanması gerekir. Bu bizim 3 dönem sağladığımız siyasi istikrar ve arkasında gelen ekonomik istikrarında korunması gerekir. Kaldı ki bu süreç içinde yani hükümet kurulmadığı takdirde iki yol görünüyor. Birincisi cumhurbaşkanı tarafından meclis başkanına danışılarak seçim hükümeti kurdurulması diğeri de bu ön görüşmelerden edindiğimiz intibalarda mhp nin diğerleriyle bir koalisyon kurulmadığı takdirde sanki ak partiye erken seçim yapılmak şartıyla bir azınlık hükümetini destekleyeceği şeklinde.
SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı