AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ:

?DEVLETİN SAVCISI BULMADAN DEMİRTAŞ FAİLLERİ BULUYOR?

   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Özhaseki Ankara´da yaşanan canlı bomba eylemlerinin ardından yaşananlara vurgu yaparak "3 gün boyunca 25-30 kadar savcının, kriminoloji uzmanının ve polisin tek tek DNA´lar alarak uğraştığı ve parmak izleri alarak bulmaya çalıştığı bir hadisede Selahattin Demirtaş ve grubu anında hem bombanın patlayacağını biliyorlar hem de faili buluyorlar. Bu çok şüpheli bir durum? ifadesini kullandı?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Burada tavuk döner keserek vatandaşlara ikram eden Özhaseki, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Ziyaretlerin ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Özhaseki, Ankara´daki patlamanın ardından ölü sayısının 128 olduğunu söyleyip dha sonra özür dileyen HDP´nin açıklamalarını değerlendirerek "Bilindiği gibi ülkemizde belki de son yılların en büyük terör saldırısı gelişti. Bu terör meselesi hepimizi derinden üzen bir hadisedir. Terör Türkiye´ye karşı yapılmış bir provokasyondur. Terör adeta hepimize yapılmış bir suikasttır. Bu yapılan olay belli bir gruba yapılmış sayılamaz. Bunu kesinlikle bilmek lazım. Üzücü taraf, bir gün öncesinde Selahattin Demirtaş´ın danışmanı olduğu söylenilen insan ?yarın bomba patlayacak´ diyor. Tweetler ortada. Ertesi gün bomba patlıyor ve onlarca can orada ölüyor, şehit oluyor. 5 dakika sonra Selahattin Demirtaş ortaya çıkıyor, adres gösteriyor, ?devlet katil´ diyor. Danışmanı akşamdan bombanın patlayacağını biliyor, kendisi de 5-10 dakika sonra faili buluyor" diye konuştu?
Özhaseki sözlerinin sonunda "Halbuki bu titizlikle izlenen 3 gün boyunca 25-30 kadar savcının, kriminoloji uzmanının ve polisin tek tek DNA´lar alarak uğraştığı ve parmak izleri alarak bulmaya çalıştığı bir hadisede Selahattin Demirtaş ve grubu anında hem bombanın patlayacağını biliyorlar hem de faili buluyorlar. Bu çok şüpheli bir durum. Biraz sonra miting arabası geliyor, üzerine çıkıyor ve HDP´ye oy istiyor. Daha sonra algı idaresi, yine algı grupta devam ediyor ve onlar ölü sayısının 128 olduğunu söylüyorlar. Bütün bunlar milletin gözü önünde cereyan ediyor. Bu tür bir terör hadisesinde doğrusu ilk bakılacak şey, bundan kim istifade ediyor gibi bir soru sormaktır. Her halde bu soru sorulduğu zaman da bunun üzerinde istismar yapan, insanların canları ve kanları üzerinden siyaset yapmaya çalışan grubun da ne olduğu belli. Bunu özellikle söylemek lazım" diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı