AK PARTİ GENÇLİK ÇALIŞTAYI

AK PARTİ GENÇLİK ÇALIŞTAYI

ÖZHASEKİ ?GENÇLİK VE BELEDİYELER KONUSUNDA ÇOK İDDİALI OLDUK?

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı´nın düzenlediği ?Gençlik Çalıştayı? Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun katılımlarıyla Kocaeli´nde gerçekleşti. Üç gün süren Gençlik Çalıştayı´na, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Bu sene Gençlik Çalıştayı´nın en önemli konusu, Belediyelerin Gençlik Merkezleri oldu. Toplantıda konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki,? ?Allah kulunu en iddialı olduğu yerden imtihana çekermiş. Biz de gençlik ve belediye konularında çok iddialı olduk. İddialarımızın arkasında durduk. Rabbim, bizleri başarılı etsin? ifadesini kullandı?
Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun da iştirak ettiği ve üç gün süren ?Gençlik Çalıştayı´ hakkında bilgi veren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ?Gençlik Çalıştayımıza belediyelerimizin gençlik hizmetlerinde görev alan arkadaşlarımız katıldı. Ayrıca gençliğe hizmet sancısını yüreğinde taşıyan; STK temsilcileri, akademisyenler ve muhtelif sahalardan uzmanlarımız çalıştaya katılım gösterdi. AK Parti iktidarları; gençlik üzerine en çok düşünen, çile çekip proje üreten ve çözüm getiren parti olmuştur. İnşallah bu çalıştayımız çok hayırlı neticeler doğuracaktır. Milletimizin hayallerini hayata geçirecek bir gençlik için ne yapılsa azdır.? ifadesini kullandı.
Gençlik ve belediye konularında iddialı olduklarını vurgulayan Özhaseki, ?Allah kulunu en iddialı olduğu yerden imtihana çekermiş. Biz de gençlik ve belediye konularında çok iddialı olduk. İddialarımızın arkasında durduk. Rabbim, bizleri başarılı etsin, kendi rızası yolunda dosdoğru olanlardan, sırat-ı müstakim üzere hareket edenlerden etsin. İyi niyetle, şevkle, aşkla hizmet edip imtihanı kazananlardan etsin? diye konuştu..
Fatih Sultan Mehmet Han´ın sözünü şehircilik ve belediyecilikte kendilerine ilke olarak belirlediklerini kaydeden Özhaseki, ?Bizim hedefimiz; yaşanabilir şehirler kadar, güzel ve estetik şehirler meydana getirmektir. Şehirlerimiz altyapısıyla, üstyapısıyla, çevresiyle, parklarıyla, temiz havası ve suyuyla örnek olmalıdır. Yaşayanlar mutlu olmalılar. Şehir ve insanımıza bakışımızı en iyi özetleyen sözlerden birisi de Fatih Sultan Mehmet Han´a aittir: ?Hüner bir şehri bünyâd etmektir. Reâyâ kalbin âbâd etmektir.? Yani işin özeti; bir şehrin inşa edilmesi, ihya edilmesi esastır ama halkın gönlünün kazanılması ve gönlünün iyiliklerle dolması da bu işin vazgeçilmezidir.? değerlendirmesinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı