AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ

YENİ BAŞKAN HASAN NURİ KUŞ OLDU

AK Parti Kayseri Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi´ni yaptı. Kongrede, mevcut Başkan Mustafa Tevfik Kürtüncü görevi Hasan Nuri Kuş´a devretti.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili iştirak etti.

Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürtüncü, ?Bizler AK Parti´de siyaset yapmanın AK Parti Gençlik Kolları´nda olmanın ne kadar şerefli ne kadar onurlu bir vazife olduğunu tüm benliğimizle hissediyoruz. Benden sonraki yeni gelen başkanıma başarılar diliyorum? dedi.

Kongredeki konuşmasında Gençlik Kollarında, Kadın Kollarında, İlçe Teşkilatlarında, İl Teşkilatlarında hatta genel merkezde yönetimlerin değiştiğini; ancak ideallerin değişmediğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?AK Parti ve AK Partili için, AK Gençlik için önemli olan tek şey, bu vatan ve millet için çalışmaktır. Bugüne kadar bu ideal doğrultusunda çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Rabbim emeklerinden razı olsun. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarımızın da aynı idealler ve partimizin 2023 hedefleri doğrultusunda azami gayretle çalışacaklarına yürekten inanıyorum? dedi.

Konuşmasında ülke gündemine de değinen Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Ne yazık ki içimizde ve dışımızda düşmanlar var. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası içimizdeki düşmanları temizledik ve temizlemeye devam ediyoruz. Bugünlerde de yine içimizde uzantıları olan dışarıdaki düşmanları temizlemek için Afrin´e girdik. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her gün gururla izlediğimiz kararlılığı, iradesi ve liderliği; Peygamber Ocağı Ordumuzun kahramanlığı ile inşallah şer güçlerin maşası olan hain teröristleri önce Afrin´den, sonra sırada neresi varsa oradan da temizleyeceğiz. İnlerine gireceğiz, yuvalandıkları yerleri başlarına geçireceğiz inşallah. Başkomutanımız ve Kahraman Güvenlik Güçlerimizin her zaman yanındayız ve onların duacısıyız.?    

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de ?Cumhurbaşkanımızın liderimizin dediği gibi yaralarımız kabuk bağlasa da acılarımız dinmiyor kayıplarımız da geri gelmiyor ama biz bunların hepsini siz gençleri yetiştirerek sizleri birer dava adamı yaparak hepsinin üstünden geleceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum durmak yok yola devam? diye konuştu.

AK Parti  Milletvekili Taner Yıldız da geçmiş dönemde görev yapan partililere teşekkür ederek, bundan sonrada göreve gelen yeni yönetimin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, gençlik kollarının önemine değindi. Karayel, ?Bizim için çok mutlu bir gün. AK kadronun bir üst kademeye geçeceği ve bu Ak kadroların içine yeni kardeşlerimizin katılacağı bir gün. Tabi bu AK kadrolar, AK gençler dediğimiz zaman salonda 2023´ün gençlik kolları başkanlarını, 2053´ün ana kademe yöneticilerini milletvekillerini, Cumhurbaşkanını dünyadaki önemli kurumlardaki önemli yere gelecek kardeşlerimi ve 2071´de görevi devredecekleri kardeşleri yetiştirecekleri görüyorum?  dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş´da yaptığı konuşmada yeni göreve gelecek yönetime başarılar diledi. 

Ecertaş, ?AK Partimizin kongre süreçleri gençlik kolları ile kadın kolları ile tüm hızı ile devam ediyor. Özellikle sizler için yeniden diriliş, yeniden dinamizm yeniden heyecanımızı tazelediğimiz günleri geride bırakıyoruz. Özellikle ilçelerimizde 750´ye yaklaştık illerimizde ise bu 18.sini Kocaeli´de Cumhurbaşkanımızın katılımları ile gerçekten efsane bir kongre gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki kongrelerde  Kayseri´de sayın Cumhurbaşkanımızı,  Başbakanımızı ağırlamak istiyoruz. Eski yönetime çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni gelecek yönetime ise şimdiden başarılar diliyorum? dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık´da,  ?AK gençlik her daim reisinin yanında helal olsun. Kıymetli kardeşlerim biraz evvel gençlik kollarından gelmiş aslan yürekli İsmail Emrah Karayel  kardeşim konuşmasını yaparken dedi ki, ?biz emanetlere sahip çıkacağız, bugünün emanetçileri biziz ama nasip olursa yarınlarda sizler olacaksınız´ Bugünün Türkiye´sinde her yerinde karış karış Türkiye´nin her alanında gençlerimiz emanetlerimize sahip çıkıyor. Meclisimizde genç milletvekillerimiz var partimizin yönetimin de genç yöneticilerimiz var. Gençlik kolların da İstanbul gençlik kolları il başkanlığında  18 yaşındayken İstanbul gençlik kolları başkanı olan ve bugün ülkenin lideri AK Parti´nin  Genel Başkanı dünyanın lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  var. Bütün gençlerimiz Türkiye´de iş başında. Recep Tayyip Erdoğan gibi yiğitler, genç evlatlar güzel kardeşlerim dava arkadaşlarım Türkiye´de  iş başında ve gençlerimiz her kademede yönetimlerimiz de ve Türkiye´nin yönetimin de söz sahibi. Göreve geldikleri anda emanete sahip çıkışları duruşları ile çok önemli bir rol üsleniyorlar. Partimiz kurulduğu andan itibaren 14 Ağustos 2001´de yola çıktığımızda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Yaptığımız yatırımlar ile getirdiğimiz hizmetler ile Türkiye´nin fotoğrafını değiştireceğiz dedik. Binlerce kez şükürler olsun bütün hizmetlerin altında  AK Parti mührünü vurduk? şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı