AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

?SADECE ŞEHİRLERİ DEĞİL, GÖNÜLLERİ DE MAMUR EDECEĞİZ?

   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, MYK´da üstlendiği göreve hızlı başladı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Özhaseki, kısa süre içerisinde bölge toplantılarını başlatarak, 39 ili kapsayan üç ayrı toplantı yaptı. Özhaseki başkanlığındaki 4. Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı 3 Ekim Cumartesi günü Kayseri´de yapılacak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ?Efsane Başkan? unvanını aldığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ndeki tecrübelerini Türkiye´nin tüm illerine aktarıyor. Özhaseki, bu hafta üç ayrı toplantıda 39 ilin ve bu illere bağlı ilçelerin belediye başkanlarını, yöneticilerini ve belediye meclis üyelerini bir araya getirdi. 28 Eylül´de Ankara´da başlattığı 12 ili kapsayan Yerel Yönetimler İstişare Toplantısını, 29 Eylül´de 14 ilin katılımıyla Kocaeli´nde, 30 Eylül´de ise 13 ilin katılımıyla Erzurum´da sürdüren Mehmet Özhaseki, toplantıların dördüncüsünü Kayseri´de gerçekleştirecek.
Toplantılarla ilgili yapmış olduğu açıklamada sadece şehirleri değil gönülleri de mamur etmeye devam edeceklerini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, geleceğin şehirlerinin inşasının AK Parti kadrolarıyla mümkün olacağını vurguladı?
1 Kasım seçimlerinde halkın teveccühüyle yeniden tek başına iktidara geleceklerini ve istikrarı koruyarak kalkınmayı sürdüreceklerini vurgulayan Mehmet Özhaseki, ?Yerel Yönetimlerimizin çalışmalarındaki etkinlik ve verimliliği artırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, medeniyet tasavvurumuzdaki şehircilik anlayışımızı ihya etmek ve genel seçim öncesi yerel yönetim stratejilerini değerlendirmek maksadıyla toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılar vesilesiyle tecrübelerin paylaşılması belediyecilik uygulamalarımıza büyük bir ufuk kazandıracak. Geleceğin şehirlerini inşa etmek dün olduğu gibi bugün de yine AK kadroların başarısı olacak. Belediyecilik halkla iç içe olan bir hizmet alanı. AK kadroların her zaman amacı sadece şehirleri değil gönülleri de mamur etmek olmuştur. Bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Hep daha güzelin arayışındayız. Aynada kendilerini görmeyen ve 50 yıldır iktidar olamayan siyasi partilerin bize yönelik eleştirilerde bulunmalarına nasıl bir tanım getirilebilir. Sorumluluk almaya ve iktidar olmaya en hazır partiyiz. İstikrarı korumaya ve kalkınmayı sürdürmeye en istekli partiyiz. İnanıyorum ki milletimiz; elde edilen kazanımların kaybedilmemesi, istikrarımız ve memleketimizin selameti için en doğru kararı verecektir? diye konuştu. KURUM BÜLTENİ?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı