AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

?ELİNE SİLAH ALIP DAĞA ÇIKANLAR İYİ NİYETTEN SÖZ EDEMEZ?

    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki önceki akşam katıldığı bir restoranın açılışında yaptığı değerlendirmede Ak Parti´nin 13 yıldır her kimin hakkı varsa verilmeli politikası uyguladığını vurgulayarak ?Herkesin hakkı verildiği halde, eline silah alıp dağa çıkanlar iyi niyetten söz edemezler ? ifadesini kullandı?
Millet caddesinde hizmete giren yeni bir restoranın açılış törenine iştirak eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra Ak Parti Milletvekili adayları İsmail Tamer, Avşar Aslan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye başkanı Doğan Ekici, İncesu Belediye başkanı Zekeriya Karayol, Kars Ardahan Iğdırlılar Dernek Başkanı Aytaç Kırmızıtaş ve çok sayıda davetli de katılarak ?Hayırlı Olsun? temennilerini ilettiler?
Açılışın ardından davetlilere hitap eden Kars -Ardahan -Igdırlılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş, son aylarda şehit cenazelerinin arttığına dikkat çekerek ?Bu bize zul geliyor. Kan üzerinden siyaset yapan canilere gereken dersi vereceğiz? DİYE KONUŞTU?
Açılışın onur konuğu olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´de davetlilere seslenerek AK Parti´nin 13 yıldır kimin hakkı varsa verilmeli politikası verilmeli politikası güttüğünü hatırlatarak şunları kaydetti?. Herkesin hakkı verildiği halde eline silah alıp dağa çıkanlar iyi niyetli değiller. Kandildekiler deseler ki silahı bırakıyoruz dışarıdakiler bıraktırmayacaklar orada biz kürt vatandaşlarımızın temsilcisi olarak ne istedilerse yapmaya devam edeceğiz dedi. Terör örgütünün belinin kırıldığını belirten Özhaseki, terör örgütü hükümet kurulamadığı için zayıf bir hükümet olacak ve kargaşa ortamında Türkiye´yi bölmeye çalışacaklardı ama başaramayacaklar diye konuştu. 1 Kasım seçimlerinin ekonomi, sermaye, ve iş çevresi açısından çok önemli olduğunu söyledi.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı