AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´I ZİYARET ETTİ?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek hem belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı hem de yeni hizmet binasını gezip yapılan tadilat ve ek kat çalışmasını yerinde gördü?
Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı ziyaretine, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu´da iştirak ettiler.
Melikgazi Belediyesi Hizmet Binası Protokol girişinde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri tarafından karşılanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ?Kayseri Belediye çalışmaları örnek gösterilmektedir. Hatta Kayseri modeli diye yeni bir ekol oluşturulmuştur. Bu kolay elde edilen bir çalışma değil. Bilgi, birikim, Ekip ruhu ve iyi bir planlama ile oluşmuştur. En önemlisi hizmet etme sevdasının bir sonucudur. Melikgazi Belediyesi Kayseri de nüfusun % 50 ?sine hizmet vermektedir. Çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Melikgazi Belediyesi Kayseri´nin adeta lokomotifidir? değerlendirmesinde bulundu?
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhasek´nin ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ifade ederek ?Kayseri Büyükşehir Belediyesi 16 ilçeden oluşmaktadır. Şehrin toplam nüfusunun % 50´si ilçemiz sınırları içerisinde yaşamaktadır. Dolayısı ile Kayseri´nin yarısına hizmet ediyoruz. Bütçemiz 2016 yılında 300 milyon lira olup yatırım ve hizmet bütçesi olarak halkımıza hizmet sunmaktayız. İki Üniversite, Organize Sanayi Bölgeleri, Serbest Bölge, Çarşı ve bankalar gibi ekonomik değerler ile Bel-Sin, Beyazşehir, Toki gibi toplu konut alanları ilçe sınırları içerisindedir. Büyük ve çok amaçlı yatırımlarımız ile örnek ve referans bir belediye olarak hiçbir borcumuz bulunmamaktadır. Belediye yatırımlarımızdan Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konutlar, Geri Dönüşüm Tesisleri, Meslek Edindirme Kurslarımız uygulaması başarı ile gerçekleştirilen hizmetler olarak örnek gösterilmektedir? ifadesini kullandı?
Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükklıç ziyaret sonrası birlikte İnşaat Malzemecileri Sitesi esnaflarını ziyaret ederek , sitenin çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ağaçlandırma faaliyetlerine destek vererek fidan diktiler?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı