AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDİP, HATIR SORDU?

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDİP, HATIR SORDU?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu? Medya mensuplarının ülke gündemine dair sorularını da cevaplayan Özhaseki 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yeni parti kuracağı iddialarına yönelik soruya "Faraziyeler üzerine konuşulmaz. Ortada fol yok yumurta yok" değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve partililer ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki medya mensupları ile sohbet edip ülke gündemine dair soruları cevapladı? 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yeni parti kuracağı ile ilgili iddiaların sorulması üzerine "Arkadaşlar, faraziyeler üzerine konuşulmaz. Ortada fol yok yumurta yok? şeklinde sert çıkan Özhaseki sözlerinin devamında ?Ne diyelim. Yani şu an adam çıkarsa şunu yapar demek de garip bir şey. Oluyorsa yaparlar, ne yapalım. Biz de bakar görürüz, çok da zannetmiyorum. Bunların hepsi faraziye, bunun üzerine fikir yürütülmez" değerlendirmesinde bulundu?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Sahabiye Projesi ile ilgili olumsuz gidişatın hatırlatılması üzerine de ?İnşaat Sektörünün son dönemde dövizdeki dalgalanma sonucu yaşadığı krizin projeyi olumsuz etkilediğini hatırlatarak ?Böyle bir ortamda hali ile proje yavaşladı.Ancak en kısa sürede ivme kazandırılarak tamamlanacaktır.?



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”