AK PARTİ GENEL BŞK.YRD. ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BŞK.YRD. ÖZHASEKİ:

?DEVLET İÇİNDE DEVLETİZ DEDİKLERİ SÜRECE BU İŞ BİTMEZ?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Kayseri ziyareti kapsamında sabahın saatlerinde ilimizde faaliyet gösteren 85 Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerince oluşturulan ?Kayseri Gönüllü Kültür Platformu´ üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek istişarelerde bulunup hasbihal etti? Özhaseki hükümetin yoğun bir şekilde sürdürdüğü paralel yapı ile mücadele faaliyetlerinin ancak cematin fabrika ayarlarına dönmesi ile son bulacağını vurgulayarak "Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez" ifadesini kullandı?.Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ilimizde faaliyet gösteren 85 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Kayseri Gönüllü Kültür Platformu üyeleri ile kahvaltıda buluşarak hasbihal etti, istişarelerde bulunup, platform üyelerinin sorularını cevapladı. 

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, ?Parelel Mücadele´ nin ne zaman biteceği yönündeki soruya cevaben yaptığı değerlendirmede bu yapı mensuplarının "Devletin içinde devletiz? demeye devam ettikleri sürece bu işin bitmeyeceğini vurgulayarak şunları kaydetti? "Biz, cemaati 20-25 yıl önce öğrenci yetiştirip, vatana millete hayırlı evlatlar kazandıran, devlete millete hizmet eden bir yapı gibi görmüştük. Ama, bunun böyle olmadığını ve gerçek yüzleri ortaya çıktı. Paralel yapı ile mücadele ne zaman fabrika ayarlarına dönerlerse o zaman sona erer. Bu ihanet şebekesine iyi niyetle yaklaşıp, inananlar gözlerini açsın. Zira, Türkiye´nin gerek içte, gerekse özellikle yurt dışında aleyhine çalışan en önemli lobi bunlar. Devletimizle cengaver gibi savaşıp, mücadele ediyorlar. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez. Bunlarla mücadelemiz bir parti değil, devlet mücadelesidir. CHP´yi, HDP´yi dost sayıyorlar. MHP´nin içine sızmaya çalışıyorlar. Devlet olarak bunlarla hukuki zeminde mücadele etmek zorundayız. Devlet olarak hukuksuz davranışlar içinde olamayız. Devlet yavaş gider ama sağlam gider?
Sözlerinin devamında ?Dokunulmazlıklar´ konusunu CHP´nin yılardır istismar ettiğini belirten Özhaseki, "Bizi, dokunulmazlığın altında ezilecek sandılar. Örneğin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun 49 dosyası var. Yalancı pehlivan gibi efelenip duruyordu. HDP´ lilere gelince ağlamaklılar. Böyle yapacaktınız da niye efelenip duruyordunuz? Hadi buyurun,hodri meydan. Suçlu varsa gitsin hesabını versin? diye konuştu?
Stk temsilcilerine görevi gereği Doğu ve Güneydoğu Anadolu´ya sıkça gidip geldiğini hatırlatan Özhaseki , terörün bir hak arama değil, dış güçlerin ve Türkiye´deki uzantılarının işi olduğunu vurgulayarak "Dış güçler emir vermeden silah bırakmazlar. Bu işten vazgeçmezler. Örgüt gidip çatışın derken olan, gariban çocuklara oluyor. Meclisteki HDP milletvekilleri kendi çocuklarını göndersin" ifadesini kullandı?
Sözlerinin sonunda yeni anayasa yapma girişimleri konusunda da düşüncelerini paylaşan Özhaseki anayasa değişikliği için toplumsal mutabakat aradıklarını vurgulayarak ? Fakat görünen o ki muhalafet bu konuda çok yapıcı tutum sergilemedi , biz de Ak Parti olarak kendi anayasa tasarısını hazırlayıp meclise getirmek zorunda kaldık? dedi?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı