AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ

MUSTAFA ELİTAŞ HACILARDA

AK Parti Grup Başkan vekili Mustafa Elitaş ve İl Başkan vekili Fatih Hasyüncü Hacılar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi iftar programına katıldı. Programda bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici; Müslüman kardeşlerimiz ile birlikte Mübarek Ramazan ayında, tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetlerle, Allah´a karşı tam bir teslimiyet içinde, iyi bir kul, örnek bir insan olma fırsatını elde ediyoruz. Bu mübarek ayda yaptığımız samimi tövbe ile tüm kötülüklerden, günahlardan ve hatalı davranışlardan temizlenip, güzellikler ve iyiliklerle dolu yepyeni bir hayat hazırlanmış oluyoruz, elhamdülillah. Ondan en iyi şekilde istifade ederek çok iyi değerlendirmeliyiz. Kur´an ayında Kur´an´a sımsıkı sarılalım. O´nu hayatımıza rehber edelim. Yüce Allah´tan bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan´ın; bizlere ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben, ilçemiz halkının bir araya geldiği bu iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Dedi.

Ak Parti Grup başkanvekili Mustafa Elitaş ise; Çok değerli il başkanım, Hacılar Belediye Başkanımız, eski belediye başkanımız, organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanım, kaskı genel müdürümüz, belediye meclis üyeleri, il teşkilatımızın değerli üyeleri, hacılar ilçemizin güzel insanları, hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.  Hoş geldiniz şeref verdiniz. Cenabı hak nice ramazanlarda nice bayramlarda bizi yine bir araya getirmeyi nasip etsin. Önümüzdeki günlerde kadir gecesi var o günlerde yapacağımız dualarla ümmetin Müslümanların içinde bulunduğu bu sıkıntılı durumu aşmaya vesile olması dileğiyle rabbime dua ediyorum.

 Değerli kardeşlerim, Türkiye zor günlerden geçiyor bugünleri atlatmak hepimizin el birliğiyle yapacağı gayretler sonucu iyiye doğru gidiş olacaktır. Bugünlerde biliyorsunuz 24 Haziran tarihinde Türkiye için çok önemli bir seçim var bu seçim geçmişteki kazandıklarımızı gelecekte tekrar devam ettirmek ya da geçmişte geçmişin karanlık sayfalarına dönmek şeklinde değerlendirmek herhâlde yanlış olmaz. Mübarek günlerde aslında tüm müminlerin duasıyla fitnenin fesatın yok olduğu şeytanın uzaklaştığı bir süreç olması gerekirken maalesef Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan şeytan ve onun şürekâsı Türkiye´yi karıştırmak, Türkiye´deki insanların huzurunu bozmak için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ben Hacıları biliyorum Hacılar her seferinde Ak Partiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan´a yüzde 85 in üstünde destek sağlamıştır inşallah bu senede 24 Haziran tarihinde Hacılar Türkiye´de yine rekor kıracak diye ümit ediyorum. Tekrar hepinizin ramazanını tebrik ediyorum rabbim nice mutlu günlere yine bir araya bizi getirmesini sağlar inşallah dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı