AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ :

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ :

?MİLLETİN ADAMINI BAĞRIMIZA BASACAĞIZ? ...

16 Nisan ?da gerçekleştirilecek olan ?Referandum´ a adım adım yaklaşırken Ak Kurmaylar vatandaşın kafasındaki soru işaretlerini kaldırıp ?Evet? oylarını artırmak için durup dinlenmeden ilimiz sakinlerini ziyaret ediyorlar?. Bu kapsamda yola çıkan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş pastırmacı esnafına yönelik gerçekleştirdiği ziyarette ?15 Temmuzdaki FETÖ terör örgütünün yarım bıraktığı işin devam etmemesi ve darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan´da ?Evet? demeliyiz? ifadesini kullandı?
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş beraberinde bir diğer vekil Sami Dedeoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ile birlikte pastırmacı esnafını ziyaret ederek 16 Nisan´da ?Evet? oyu vermelerini isteyerek şunları kaydetti? ? Bugün 28 Mart tarihinde Kayseri Bürüngüz cami etrafında değerli milletvekilimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte 16 Nisan halk oylaması kampanyasına çıktık. Gerçekten aracımızdan inip hemen sahaya indiğimiz anda vatandaşımızın büyük teveccühü ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun Mart ayının bu tarafı ?Evet´ler de olağan üstü bir artışın olduğunu ve 16 Nisan´a kadarda bu ?Evet´in Kayseri´de çok önemli bir noktaya geleceğini düşünüyoruz?.
Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın 2 Nisan Pazar günü saat 13:00´de Cumhuriyet Meydanı´nda Kayseri halkıyla buluşacağını hatırlatarak ?Hafta sonu çok büyük bir kalabalıkla milletin adamını bağrımıza basacağız. Buradan ona büyük bir heyecan büyük bir şeyh ve büyük bir destekle Ankara´ya yolcu edeceğiz? diye konuştu.
Millet sağduyulu olduğunu ve 15 Temmuz´un sonuçlarına göre 16 Nisanı değerlendirdiğini de ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, ?15 Temmuzdaki FETÖ terör örgütünün yarım bıraktığı işin devam etmemesi artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan´da ?Evet? diyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Ziyarete iştirak eden Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ise, ?Geldiğimiz günden beri Kayseri halkına çok teşekkür ediyoruz. Her geçen gün bu anayasa maddesini vatandaşlarımıza anlatmak için ilçelere gidiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız 2 Nisan´da Kayseri´ye gelecekler. Geldiklerinde de büyük bir kalabalıkla teveccühle karşılayacağız. Bu ülkemizin birlik beraberlik ve kardeşliğini dünya bir kez daha görmüş olacak? ifadelerini kullandı.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Elitaş ziyarette pastırma kesip vatandaşlara ikram etmeyi de ihmal etmedi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı