AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ,

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ,

?CHP´NİN BAŞINDA KİMİN OLDUĞU BELİRSİZ?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan üçüncü kez Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Veli Altınkaya´yı ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun? temennisinde bulundular? Ziyarette yaklaşan seçim çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş ?CHP´de bir lider boşluğu olduğu için rüzgara göre hareket eden bir dümen var. Başta kimin olduğu belirsiz. Dümensiz bir gemi açık denizde rüzgar nereye eserse oraya gidiyor? ifadesini kullandı?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binasına gelişte Başkan Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tebriklerini dile getirip, başarılar diledi?

Ziyareti takip eden medya mensuplarının sorularını cevaplayıp, seçim atmosferini değerlendiren Elitaş, CHP´nin seçimin ertelenmesi konusunda verdiği önergeyi yönelik olarak CHP´de lider boşluğu olduğunu, CHP´nin rüzgara göre dümen aldığını iddia ederek ?CHP´de bir lider boşluğu olduğu için rüzgara göre hareket eden bir dümen var. Başta kimin olduğu belirsiz. Dümensiz bir gemi açık denizde rüzgar nereye eserse oraya gidiyor ama şuan ittifaktan olağanüstü derecede memnunlar. Hatta bize de teşekkür ettiklerini tahmin ediyorum. Genel kurulda da ?4 benzemez ittifakını kurmaya muktedir bu yasa konusunda herhalde teşekkürlerinizi sunarsınız´ dedim. Kulağıma gelip teşekkür ettiler. Onu çekmeleri lazım ama herhalde tükürdüklerini yalamak zor gelir diye düşünüyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Grup Başkanvekili Elitaş sözlerinin sonunda Chp´nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce´yi de eleştirerek ?Şuanda 2 tane genel başkan adayı var. CHP´de müthiş bir de kavga var, hissediyorsunuzdur. Muharrem İnce ?İnce ince siyaset yapıyor´, Kılıçdaroğlu da ?Kılıç çekmiş Muharrem´i ince ince doğramaya çalışıyor? ifadesini kullandı?

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin ikinci konuğu Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan oldu? Kayacan´da ?Hayırlı Olsun ? temennilerini dile getirip başarılar dileyerek medya çalışmalarının önemine vurgu yaptı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı