AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

?ONLARIN ZİHİNLERİNDE KAOS VE İNTİKAM DUYGUSU VAR´´

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş seçim çalışmalarına memleketi Kayseri´de devam ediyor. Oto Sanatkarlar Odası ziyaretinde konuşan Elitaş, ?İnsanların hırslarının ortaya yeni yeni çıktığını görüyoruz? diye konuştu.

Ziyaret kapsamında Elitaş´a Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret etti. Oda Başkanı Şeyhi Odakır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş, ?İnsanların hırslarının ortaya yeni yeni çıktığını görüyoruz. Onlar talimatları dışarı dan alıyorlar. İşleri güçleri intikam duygusu ve kaos oluşturmak? dedi. Elitaş; ?Değişik değişik söylemlerin ortaya çıktığı, insanların hırslarının meydanlarda ortaya çıktığı, şuuraltı, bilinçaltındaki meselelerinin meydanlarda, sahnelerde mikrofonun karşısında ortaya çıktığını görüyoruz. Özellikle bölücü bir partinin Genel Başkanı TRT yi satacağım hepsinin işine son vereceğim diye bir mesele gündeme getirmeye çalıştı. Arkasından CHP nin Cumhurbaşkanı adayı Afrin kahramanı, teröristlere göz açtırmayan Türkiye´nin Kuzeyinde Suriye´de, bir taraftan Kuzey Iraktaki, terörle mücadele konusunda kahramanlık destanı yazmış bir komutanın ?Cumhurbaşkanı seçilirsen apoletlerini sökeceğim´ diye ilk icraatının bu olduğunu söylüyor. Biri ilk icraat TRT´yi kapatmak diğeri de kahraman Türk askerinin değerli komutanının apoletlerini sökmek olacak.

Anlaşılan başka icraatları yok, zihinlerinde başka Türkiye ile ilgili düşünceleri yok sadece kaos, sadece intikam duygusu, sadece dışardan aldıkları talimatları yerine getirmek için gayret gösteriyorlar. İnşallah 24 Haziran tarihinde değerli vatandaşlarımız hemşerilerimiz ve tüm Türkiye bunlara fırsat vermeyecek. Ümit ediyor ve diliyorum 24 Haziran birinci turda hem güçlü bir hükümet hem güçlü bir parlamento hem de güçlü bir meclis ve güçlü bir Türkiye´nin önünü açacaktır diye düşünüyorum? dedi.

Kayseri Oto Sanatkârlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır da ?Esnaflarımıza yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sanayi sitemizin yapılmasında tüm emeği geçen belediye başkanlarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı