AK PARTİ GRUPBAŞKAN VEKİLİ ELİTAŞ :

AK PARTİ GRUPBAŞKAN VEKİLİ ELİTAŞ :

?BU MİLLET DOĞRUSUNU SEÇER ? ...

Kayseri Şeker Fabrikasınca tertiplenen Çiftçi Eğitim Semineri´nin kapanışı Ak Parti Kurmaylarının iştiraki ile gerçekleştirildi? Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Eltaş´ın da katıldığı kapanış renkli üreticilerle politikacıların kaynaştığı renkli görüntülere sahne olurken toplantıda konuşan AK Pati Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Elitaş:"Şimdi şöyle bir söylenti çıkarıyorlar, ´Tamam Tayyip Erdoğan´a her şey feda olsun. O bir lider ama Tayyip Erdoğan´dan sonra başka biri gelirse, kötü biri gelirse ne olacak? Bu soru, bu milletin iradesine saygısızlıktır. Bu milleti küçümsemektir. Bu milletin büyük bir ekseriyeti kimi seçerse seçsin doğrusunu seçer" değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Şeker Fabrikasınca tertiplenen Çiftçi Eğitim Semineri´nin kapanışı Ak Parti Kurmaylarının iştiraki ile gerçekleştirildi?
15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen eğitim seminerinde pancar üreticileri ile bir araya gelen siyaset dünyasının temsilcileri ülke gündemindeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu?
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş yaptığı değerlendirmede ana muhalefet partisinin anayasa değişikliğinin yüce milletin takdirine bırakılmaması için her türlü oyunu oynadığını kaydetti?
"16 Nisan´da inşallah bu millet, anayasa değişikliğiyle birlikte bizi bidon kafalı gören, bizi yarasa olarak gören, bize ´Bunların aklı ermez´ diye söyleyenlere en önemli cevabı verecek" diyen Elitaş sözlerini şöyle sürdürdü? "Şimdi şöyle bir söylenti çıkarıyorlar, ´Tamam Tayyip Erdoğan´a her şey feda olsun. O bir lider ama Tayyip Erdoğan´dan sonra başka biri gelirse, kötü biri gelirse ne olacak?´ Bu soru, bu milletin iradesine saygısızlıktır, bu soru, bu milletin kararına haksızlıktır, bu soru, bu milleti küçümsemektir, bu soru, bu milleti dağdaki çoban diye göstermek, onların oyunun özgül ağırlığının az olduğunu ifade etmekten başka bir şey değildir. Bu milletin büyük bir ekseriyeti kimi seçerse seçsin doğrusunu seçer. Onun için milletin kararına, milletin iradesine, milletin terazisine güvenmek mecburiyetindeyiz. Bizim geleceğimiz için bundan sonraki sürecin daha istikrarlı, daha güvenli bir şekilde geçebilmesi için elimizden gelen gayreti 16 Nisan tarihinde göstermemiz gerekir. Bundan önceki kaosları bertaraf edebilmek, Türkiye´yi güven ve istikrar içerisinde götürebilmek için bizim bu süreçte, bu kampanyada elimizden geleni göstermemiz gerekir."
Konuşmaların ardından Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Bakan Özhaseki ile Grup Başkanvekili Elitaş´a plaket takdim ederek katılımları için şükranlarını sundu?
HABER : C. ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı