AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU

İLÇE BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti İlçe Başkanları ve Ak Partili Belediye Başkanları ile görüştü. Çopuroğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada; bu hafta sonu Ankara´da il başkanları toplantımız vardı. 81 ilimizin başkanları ile beraber genel başkan yardımcılarımızla birlikte verimli bir toplantı yaptık. Devamında Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızın iştirak ettiği çok katkı saglanılan bir toplantımız daha oldu. Orada hem istişare hem de Sayın Cumhurbaşkanımızı dinleme şansımız oldu. Ankara ziyaretimizi özetlemek gerekirse ?´malum önümüzdeki seçimler ile ilgili takvim belli olmuş oldu. 5 Kasımda başlayacak olan aday adaylık süreci bir hafta süre ile devam edecek.12 Kasımda sona erecek. Bu süreçte biz elimizdeki bilgi ve doneleri Sayın Genel Başkan Yardımcılarımıza iletmek sureti ile şehrin bir profilini çıkartıp Sayın Cumhurbaşkanımıza sunulmasını arz edeceğiz.

Bir hafta sonra bu resmi süreç başlamış olacak. Bize müracat edenlerin toplumda karşılığı olup olmadığı ile alakalı araştırmaları saha da yapıyoruz. Beş farklı anket yapmak sureti ile bunu destekliyoruz. Bu bilgileri genel merkezimize sunacağız. Zannederim Aralık ortası gibi adaylarımız netleşecek. Tabi bize burada düşen sahadaki görüntüyü genel merkezimize olduğu gibi yansıtabilmek.

Tabi ki ilimizin katkısı olacak. Elde edilecek bilgileri hem sivil toplum kuruluşları ile hem basınımız ile hem halkımız ile yeri geldiğinde ufak ya da büyük ölçekli toplantılar yapmak üzere aldığımız bilgileri genel merkezimize sunarak sürece katkı sağlamayı arzu ediyoruz. Doğrusunun da böyle olduğu kanaatindeyim. İlk geldiğimizden itibaren istişareye büyük önem veriyoruz. Bu istişareler neticesinde bereket çıkacağını umut ediyoruz. Doğru isimlerin çıkacağı kanaatindeyiz.

Bugün ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte toplantılar organize etmiş bulunuyoruz. Onlarla da istişarelerimiz devam edecek. Sahadan gelen bilgileri bizim bilgilerimizle çakıştırdıktan sonra istişareler neticesinde genel merkeze sunacağız. Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı