AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU´NDAN

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU´NDAN

HAFTALIK DEĞERLENDİRME

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu geçen hafta programlarını değerlendirdi. Çopuroğlu, ?Hep beraber büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz? dedi.

İl Başkanı Çopuroğlu AK Parti İl Başkanlığında yaptığı açıklamada; ?Geçtiğimiz hafta itibarı ile diğer haftalarda olduğu gibi ziyaretlerimiz devam etti. Özellikle temel atma ve açılış programlarımız cumartesi günü ağırlıklı idi. Bunlarda ilki Şeyhi Odakır başkanımızın temel atmasına iştirak ettik. 200 ticarethanenin temel atma törenine iştirak ettik Yeşilyurt bölgesinde. Devamında İncesu´da bir açılışımız vardı. Millet Kıraathanesi açılışımız. Oraya iştirak ettik. Kocasinan Belediyemizin kedi bacağı diye tabir edilen pekmez sucuğu imalatı ile alakalı bir organizasyon vardı ona katıldık. Ardından yine Kocasinan Belediyemizin güzel bir gözlem evi Erkilet´in yukarısında yoğun bir katılımla bir program yaptık. Devamında Talas Belediyemizin Tablakaya Mahallesinde programımız vardı ki vatandaşlarımızın özellikle gezip görmesini istiyorum. Doğal bir yapıda insanın kendi içinde olan güzel duyguları ortaya çıkartacak bir atmosfer. Daha sonra Kocasinan İlçe Danışma programına katıldık.

Bizler AK Parti olarak Kayseri´de birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bizim katıldığımız programlarda şehrimizin Milletvekillerinin tamamının katılımları ile güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. İl teşkilatındaki arkadaşlarımız gayretli. İlçe teşkilatındaki arkadaşlarımız gayretli. Sayın Milletvekillerimiz ve eski bakanlarımızın da bu gayrete katkı vermeleri bizi ziyadesi ile memnun ediyor.

Biz arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda üzerinde durduğumuz birkaç konu var. Bunlardan en önemlisi malum önümüzde bir yerel seçim var. Partimize ilçelerimizden henüz daha açıklanmamasına rağmen belediye başkanlığı adaylığı için müracaatlar oluyor. Biz bu müracaatlarda sadece cv alabiliyoruz. Dosyasına koymak adına. Genel merkezimiz müracaatları alabilirsiniz dediği andan itibaren bunu açıklayacağız. Gözüken o ki ?bereketli bir müracaat olacak´´ gibi gözüküyor. İnşallah önümüzdeki yerel seçimler için biz saha pres sahadayız. Tüm arkadaşlarımızla birlikte tüm ilçeleri sürekli geziyoruz. İstişare ediyoruz. Halkımızın yanında oluyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı