AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN:

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN:

?2 NİSAN´DA CUMHURİYET MEYDANI´NA BEKLİYORUZ? ...

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden bir açıklama yaparak 16 Nisan´da gerçekleştirilecek olan referandum çalışmaları ve 2 Nisan´da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan miting hakkında açıklamalarda bulundu?
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptığı yazılı açıklamada ?´Evet için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti İl Başkanlığı olarak Seçim Koordinasyon Merkez´imiz tarafından düzenlenen çalışmalara Ak Parti´de görev yapan tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve tüm çalışanlarımız ile iştirak ediyoruz. Verilen görevleri yerine getirmek adına tüm teşkilatlarımız olarak ?´EVET´´ çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde 16 Nisan´da kararımız ?´EVET´´ diyoruz. Tüm seçim çalışmalarının sakin sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum. Bu seçimin şimdiye kadar ki yapılmış seçimlerin en önemlisi olduğunun özellikle bilinmesini istiyorum. Vatandaşlarımız kararlarını verirken çok iyi düşünsünler. Ülkemizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekleri için bizler ?´EVET´´ diyoruz? ifadesini kullandı?
İl Başkanı özden açıklamasının sonunda 2 Nisan´da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan miting hakkında açıklamalarda bulunarak ? Bu Pazar günü Kayseri de bir mitingimiz olacak. 2 NİSAN 2017 tarihinde kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Cumhuriyet Meydanı´ nda saat 13:00´ de halkımıza hitap edecektir. Nasıl ki 15 Temmuz sonrası özveri ile Cumhuriyet Meydanı´nda demokrasi nöbeti tuttu isek aynı şekilde omuz omuza yine Cumhuriyet Meydanında buluşup konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayalım. Bütün Kayserilileri Pazar günü mitingimize bekliyoruz? diye konuştu?.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı