AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN

TARİHİ MİTİNGE HERKESİ DAVET ETTİ ...

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımı ile 2 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm Kayserilileri davet ederek ?Bütün Kayserili hemşerilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz? ifadesini kullandı?
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden açıklamasında, ? 2 Nisan Pazar günü saat 16:30´da Kayserimizde hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, hem de başbakanımız Binalı Yıldırım´ı ağırlayacağız. Bütün Kayserili hemşerilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz? diyerek tüm Kayserilileri davet etti?
Açıklamasında Ak Parti Kayseri İl başkanlığı olarak referandum çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Başkanı Özden şunları kaydetti? ?Çok şükür Kayseri de Ak Parti olarak güzel çalışıyoruz. Teşkilatlarımız özveriyle ile çalışıyorlar. Kadın kollarımız her evi ziyaret ediyor. Gençlik kollarımız bütün sanayi esnaflarımızı dolaşıyor. Ayrıca ilçelerimiz ilçe başkanlıklarının nezdinde ana kademeler nezdinde bakanlarımızda milletvekillerimiz de bütün piyasayı dolaşarak gündüzleri esnafla akşamları ev oturmalarıyla mahalle toplantıları ile geçiyor. Konuyla ilgili sorulması gereken, anayasa değişikliği hakkımda bilgiler sunan veya anayasa değişikliği hakkında tereddütte olan herkesin tereddütlerini gidermek için sorularına cevap vermek için ne gerekiyorsa bakanlarımız nezdinde milletvekillerimiz nezdinde ilçelerimiz nezdinde uğraşıyoruz çabalıyoruz. İnşallah 16 Nisana kadarda bu şekilde devam edeceğiz. Bende kendimce tek telde ziyaret ettiğim oluyor. Ayrı ayrı evlere gidiyorum. Arkadaşlarımızda ayrı ayrı evlere gidiyorlar. Gittiklerimizde karşılaştığımız şeyleri soruyoruz. Varsa kafalarına takılan konu açıklamamızı istedikleri konular varsa konuşuyoruz yoksa muhabbet edip çıkıyoruz?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı