AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN

6 İLÇE BAŞKANI ADAYINI TANITTI ...

   Ak Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden,  gelecek ay yapılacak ilçe kongrelerinde aday olmayacaklarını açıklayan 6 ilçe başkanının yerine aday olacak isimlerle  basın karşısına çıktı. İl başkanlığında bir değişikliğin olmadığını belirten Özden, görevimizin başındayız diye konuştu.

   AK parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Cahit Özden, önceki günlerde 6 ilçe başkanın gelecek ay yapılması planlanan kongrelerde aday olmayacaklarını beyan etmeleri üzerine, onların yerine yeni isimler belirlediklerini söyledi. Özden şöyle devam etti.

Bildiğiniz gibi bir süre önce  ilçelerimizden  6 ilçemiz  kongrelerde aday olmayacağını açıklamıştı. 6 yeni arkadaşımızı  il başkanlığı olarak dün   belirlemiş olduk.  Yeni arkadaşlarımızla beraber  kongrelerimize başlayacağız.  Eylül ayında kongrelerimizi  yapmayı düşünüyoruz.  Buna göre

Gökhan  Ülke  Melikgazi   ilçe başkanlığını yürütecek,Esat Türkmenoğlu    Yahyalı ilçe başkanlığını yürütecek, Ahmet  Öğüç  Hacılar  ilçe başkanlığını yürütecek

Mustafa Konak   Yeşilhisar ilçe başkanlığını yürütecek  Özkan Altun  Bünyan ilçe başkanlığını yürütecek, Kerem Ekici Talas ilçe başkanlığını yürütecek

Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum  görevlerinde başarılar diliyorum ama  daha önce görevini devreden arkadaşlarımıza  her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Yeni arkadaşlarımıza yeni görevlerinde  başarılar diliyorum.

Kongrelere kadar mevcut arkadaşlarımız  başkanlığa devam ediyor,  isimlerini söylediğimiz arkadaşlarımız Yeni dönemde  başkan olacaklar  görevlerini sürdürecekler.  Kongreye bu arkadaşlar  ile gideceğiz.

  Özden, İl Başkanlığı değişimiyle alakalı  Kongreye gidecek arkadaşı Kongreye gitmeden  değiştiriyoruz.   İl Başkanlığı da aynı durum da  eğer İl Başkanlığında bir değişim olsaydı  Ankara´da  bana tebliğ edilecekti  ben bırakacaktım. Ve yeni gelen arkadaşımız  bugün sizinle beraber burada  İl Başkanı olacaktı  sonra bu arkadaşları sizlere tanıtacaktı.  Herhangi bir problem yok biz  görevi tebliği aldık.  Ben zaten görevimin başındayım. Dedi.

 HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı