AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU: ? 2020 SONUNA KADAR KONGRE SÜRECİ BİTMİŞ OLUR?

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Danışma Meclisinde partililere seslenen İl Başkanı Şaban Çopuroğlu kongre süreci hakkında bilgi verirken, ? İlçe kongrelerimiz Ocak, Şubat aylarında il kongrelerimizde 2020 Ağustos ayında bitmesini bekliyoruz.? Değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısına AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Şaban Çopuroğlu kongre süreci hakkında bilgi verirken, ? İlçe kongrelerimiz Ocak, Şubat aylarında il kongrelerimizde 2020 Ağustos ayında bitmesini bekliyoruz. ? Diyerek şunları söyledi. ?Tabii yaşadığımız süreçte 7 Ekim itibariyle kongre sürecimizin detayları ortaya çıkacak. Önce delegelerin sonra beldelerin sonra ilçelerin ve sonradan da illerin kongre süreçleri olacak. Kayseri´de belde teşkilatı olduğu için bizi ilgilendirmiyor. Kısmet olursa Kasım, Aralık gibi ilçe kongrelerine başlayacağız. Tabii teşkilatımız şimdiye kadar diri ve sürekli güncel bir teşkilatımız var. Bunlarda sizlerin sayesinde çünkü biz vefa toplantılarıyla şu ana kadar 15 ilçemizde güzel toplantılar yaptık. Hepsinde diri olduğumuzu bir kez daha gördük. Genel merkezimizin bize bu konuda ki yönlendirmelerinde alnımız ak, açıkçası saha da gördüğümüz samimiyeti bizzat genel başkan yardımcımıza ifade ettiğimizi büyük bir mutlulukla karşılaştık. Kayseri teşkilatı diğer illerimizde olduğu gibi sonuna kadar çalışıyor ve hep ön planda kalıyor. Bu da ilçe başkanlarımızın sayesinde oluyor. Bunu özellikle söylemek istiyorum. İlçelerimiz çalışmadıkları zaman ilin çalışmasının önemi pek yoktur. İlçe teşkilatlarımızın gösterdiği bu gayret saha da karşılığını bulmuş vaziyettedir. Genel Merkezimizde bunu çokça dillendirdik. İlçe kongrelerimiz muhtemelen Ocak veya şubat ayında tamamlanacak. Daha sonra ki tarihlerde il kongrelerimiz olacaktır. Bununla alakalı çalışmalarımız önümüzdeki günlerde başlayacak. Genel merkezimiz gün belirleyecek, bizlerde o çerçevede çalışacağız. Tabii beklenen şu 2020 Ağustos ayına kadar il kongrelerinin bitmesi bekleniyor. 2020 yılının sonunda tüm kongre süreci bitmiş olacak. ?

Parti gözetmemizin hep birlikte Kayseri´ye hizmet etmenin yolunu aramalarını gerektiğini belirten Milletvekili İsmail Tamer ise şu ifadeleri kullandı. ?Her şeyden önce bir güzelliği daha yaşadık. Değerli il başkanımızın birleştirici konuşmasını, Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteklemesi bizler için gurur vericidir. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Kayseri zaten üzerine düşeni yapıyor. Bu güzellikler içerisinde İl Başkanımız diyor ki; Seçim bitti geçim başladı. Bu geçim içerisinde de bizim birbirimizle kavga etmemize gerek yok. O zaman ne yapacağız. Parti dahi gözetmeksizin hep birlikte beraber olacağız. Kayseri´ye hizmet etmenin yolunu arayacağız. Hızlı tren çalışmaları devam ediyor. Geçen hafta itibariyle sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Sivas´da beraberdik. Oradaki yapılan çalışmalarda Sivas hattının bir yıl sonra biteceğini çünkü bizim içinde önemli bu hattın bitmesi. O hat bitmediği sürece biz ne yaparsak yapalım hızlı trene kavuşamayacağız. O hattın bitmesiyle birlikte Yerköy- Kayseri arasındaki 126 kilometrelik hattın çalışmaları başlayacaktır. Hayırlı olsun diyorum. Bunun yanında havaalanın genişletilmesi ve yeni bir terminal binasının yapılması var. Tabii büyük jumbo jetlerin gelip buraya park etmesi çok önemli. Büyük uçakları indiremiyoruz, inse de burada durmuyor. Hemen birkaç saat sonra gitme zorunlulukları var. İşte ne zaman bu jumbo jetleri burada tutabilirsek o zaman turizme katkı sağlamış olacağız. Boğazköprü´de bir sıkıntı söz konusuydu. Yeni bir teknikle oranın 29 Ekim´de açılmasını planlıyorduk ama Cumhurbaşkanımız geldiği zaman açacağız. Nereye bakarsak bakalım Kayseri hizmet alıyor. Kayseri yakışanı yapıyor. Memduh Başkanımızda atom karınca gibi çalışmaya devam ediyor.?



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı