AK PARTİ İL TEŞKİLATI

AK PARTİ İL TEŞKİLATI

BAŞKENT´E ÇIKARTMA YAPTI?

   AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyeleri, Ankara´ya çıkarma yaptı.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, 26. Dönem Kayseri milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ankara çıkarmasına, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Teyfik Kürtüncü de eşlik etti.
105´inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara´ya giden İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il başkanları toplantısının ardından il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 26. Dönem de Kayseri´den Milletvekili seçilen, Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu´nu da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, 105´incisi gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılırken, il yönetim kurulu üyeleri de AK Parti Genel Merkezi´nde çeşitli temaslarda bulundu. İl Başkanları toplantısının ardından il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, sırası ile 26. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili seçilen Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu´nu meclisteki odalarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. İl yönetim kurulu üyeleri Genel Merkez ziyaretleri esnasında, Genel Başkan yardımcıları ve parti temsilcileri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.
Öte yandan İl Başkanları Toplantısı´nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, 1 Kasım 2015 Milletvekili Seçimi´nde oyunu en çok artıran 10 il içerisinde bulunmaları nedeniyle de, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´e plaket verildi.
İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve il yönetim kurulu üyeleri milletvekilleri ve genel merkez ziyaretlerinin ardından, günün yorgunluğunu Meclis yemekhanesinde milletvekilleri ile yemek yiyerek attı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı