AK PARTİ İL YÖNETİMİ´NDEN

AK PARTİ İL YÖNETİMİ´NDEN

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ...

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri 16 Nisan referandumda yüksek bir oranla ?evet´ oyu çıktığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ziyaretinde bulundu. Referandum sürecinin birlik, beraberlik ve uyum kültürü içerisinde geçtiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ?Referandum süreci sonrasında da vatanımız ve milletimiz için iyi işler yapmaya devam edeceğiz? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini ilk olarak makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.
Referandum sürecinden güzel sonuçlar aldıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız ve milletvekillerimizle birlikte uyumlu ve güzel bir kampanya süreci yürüttük. Şimdi ise resmi olarak birer ziyaret gerçekleştirelim ve belediye başkanlarımıza teşekkür edelim istedik. Teşkilatlarımızla birlikte gerçekleştirdiğiniz uyumlu çalışmalardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı olarak size teşekkür ediyoruz? diye konuştu.
Referandum da çıkan sonucun milletimiz adına hayırlı olacağına inandığını belirterek sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar ise ?Bizlerin bütün çabalarımız ve gayretimiz şehrimizi, dolayısıyla ülkemizi geliştirmek ve büyütmek adınadır. Çıkan netice bundan sonra siyasi hayatımızda istikrarla birlikte inşallah çok daha ileriye doğru gidecektir. Türkiye 2023 gibi hedefleri olan bir ülkedir. Bu hedeflere ve yeni hedeflere daha emin adımlara gideceğimizden de eminiz. Kayseri, uyum ve birliktelik kültürü açısından tüm ülkeye hep iyi örnek olmuştur. Bu uyum kültürüne katkı koyanlara bizlerde teşekkür ediyoruz. Allah hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin? şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sohbetin ardından Özden ve yönetim kurulu üyelerine, vatandaşla Belediye arasındaki iletişim ağını kuran bir köprü olarak nitelendirdiği Çözüm Merkezi´ni gezdirdi ve burada gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"