AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

AK Parti il yönetim kurulu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya yı ziyaret etti. İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yerel seçimlerle ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Yeni il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gazeteciler Cemiyeti başkanı veli Altınkaya ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Başkan Altınkaya´ya yeni görevinde başarılar diledi.

 Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya meslekteki sorunlara ilişkin meclisin yeni döneminde Kayseri milletvekillerini ziyaret ederek bir dosya sunacaklarını belirtti. Altınkaya şöyle konuştu.

?İktidar partisinin il Başkanı eksik olmasınlar bir nezaket ziyaretinde bulundular biz kendisi göreve atandıktan sonra Cemiyet yönetim kurulumuz ile partide ziyaret ederek başarı dileklerimizi iletmiştik. Sektörümüz sorunları ile ilgili kendisine 15 maddelik sektörümüzün sıkıntıları ile ilgili raporu sunacağım il başkanımızdan da rica ediyorum raporumuzu değerli millet vekillerimize ulaştırsınlar daha önce çeşitli ziyaretlerde de ifade ettiğim gibi 1 Ekim´de Türkiye Büyük Millet Meclisinin yeni yasama döneminin açılması ile birlikte inşallah biz milli savunma bakanımız başta olmak üzere cemiyet yönetim kurulu olarak randevu talebinde bulunduk.

Gazete kağıdı fiyat konusunda artış olduğunu belirten Altınkaya, Bundan  1-2 ay önce  kağıdın topunu 70-75 TL  arası olduğunu Bugün ise 125-130 TL  olduğunu söyledi.  Kağıdın  tamamen ithal olduğunu bu yüzden  gazete kağıdı manasında çok ciddi sıkıntılar ile karşı karşıyayız? Dedi. 

Ak parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu´da Başkan Altınkaya ya yeni görevinde başarılar dileyerek yaklaşan yerel seçimlerle ilgili parti çalışmalarının yoğunlaştığını belirtip şöyle konuştu.

?Göreve başladıktan sonra çalışmalara hız verdiklerini kaydeden AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, "Kayseri´de hem siyaset hem de ticari olarak yürüyen bir mekanizma var. Zaman zaman ticaret erbapları ile bir araya geliyoruz ve iş adamlarının sıkıntılarını dinliyoruz. Bizim yapabileceklerimizi ve onların tavsiyelerini dinledik. Zaman zaman çeşitli ilçeleri dolaşıyoruz. Önümüzde malum bir yerel seçim var. Vatandaşlarımızın belediye başkanı olarak kimi tercih ettiğini bir süzgeçten geçirmek suretiyle bizden fikir isteyen kuruma iletmemiz gerekiyor. Olumlu şeylerin olması için çaba gösteriyoruz. Ekibimizin yüzde 50´ye yakını değişti. Hem kurum hafızasını korumak adına hem de 1 milyon 350 bin nüfusu olan bir şehirde her kesimi temsil edecek bir yapı oluşturmaya çalıştık. Arkadaşlarımızla beraber uyum içerisinde çalışıyoruz. Görevlendirmelerin bize geri dönüşümleri olumlu oluyor" ifadelerini kullandı.Yerel seçimlere az bir süre kala anket çalışmalarıyla ilgili sorulan bir soruya Çopuoğlu, şu cevabı verdi:"Bir ilçemizde başkan adayı arkadaşların anket yaptığını ve kapı kapı gezdiğini duyuyoruz. Buradan çıkan sonucu tahmin etmekte çok güç değil. Genel merkezimiz zaman zaman bu tür şeylere müracaat ediyor. Genel merkezimiz tarafından görevlendirilen 10 kişi farklı şehirlerde gidip bir konfeksiyoncudan gömlek alıyor ve şu belediye başkanımızı nasıl buluyorsunuz diye soruyor. Oradan çıkıyor, lokantacıdan bir çorba içiyor ve garsona aynı sorular soruyor. Bu bence ciddi manada geri dönüşüm sağlar."



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"