AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI

BAKAN ÖZHASEKİ NEZARETİNDE İSTİŞARE YAPTI?

Ak Parti Şubat ayı İlçe başkanları istişare toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet Özhaseki  nezaretinde  gerçekleştirildi? Toplantıda  konuşan  İl Başkanı  Hüseyin Cahit  Özden ?Şubat  ayı  kongre ayımız. Allah izin verirse ayın 24´ünde kongremizi yapacağız. Kongrede yapacaklarımızı bir plan dâhilinde görüşelim istedik. Onun için buradayız? değerlendirmesinde  bulundu?

Ak Parti Şubat ayı İlçe başkanları istişare toplantısı il binasında yapıldı. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer ve İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile il yönetimi ve 16 ilçenin ilçe başkanları katıldı.     

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Her ayın ilk Cumartesi olduğu gibi bu ayın ilk cumartesi günü de ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirmek için bir araya geldik. Toplantımıza katılan Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ay kongre ayımız. Allah izin verirse ayın 24´ünde kongremizi yapacağız. Kongrede yapacaklarımızı bir plan dâhilinde görüşelim istedik. Onun için buradayız? değerlendirmesinde  bulundu?

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, ?Hakikaten Kayseri, kendisine yakışır bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Özellikle önümüzde il başkanlığımızın kongresi var. Daha sonra da il kadın kolları kongresi var. 2019 seçimlerine de aktif bir şekilde başlamış olduk? diye konuştu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da, ?İl Başkanlığımızın Başkanlığında ayın 24´ünde yapılacak olan Olağan İl Kongremize hazırlıklarımızı bugün il başkanımız fiili olarakta sizlerle konuşmak istedi. Bizlerde yanına refakat edip bunu enine boyuna konuşmak istiyoruz. Kayseri her zaman olduğu gibi Ak Parti ile alakalı istikrarlı en önemli lokomotif illerinden bir tanesi. Omuzlayan illerinden bir tanesi. Sırtlayan illerinden bir tanesi. İnşallah yine önümüzdeki 3  seçimde de Kayseri bu hüviyetini devam ettirecek. Hem il teşkilatımızın kadın kolları ve gençlik kolları ile beraber tazelendiği ilçe başkanlarımızın bir kısmı ile alakalı bu işlemler yapılmıştı. AK Parti her zaman söylüyoruz. Türkiye´nin geleceğidir.  Türkiye´nin istikbalidir. Ak Parti´de sağlanan istikrarın direk ve dolaylı yoldan Türkiye´nin istikrarına yapılan katkı olduğunu hep beraber söylemiştik. O yüzden omuzlarımızdaki sorumluluğun her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. Kongremizin başarılı bir şekilde nihayetleneceğini düşünüyorum? değerlendirmesinde  bulundu?

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.           


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı