AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ELİTAŞ:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ELİTAŞ:

"BU ÜLKEDE YAŞAYAN KİM VARSA ÜLKENİN YILLARDIR SORUNU OLAN BU YARAYI ÇÖZMEK İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALIDIR"

   AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Elitaş, "Bu ülkede yaşayan kim varsa siyaseti, seçimde elde edeceği rantı, şehit cenazelerini istismar etmeyi bir kenara bırakıp bu ülkenin uzun yıllardır sorunu olan bu yarayı çözmek için elini taşın altına koymalı ve gayret göstermeliler" dedi.
Eski sanayi esnafına yapılan ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş ve AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Ziyarette milletvekili adayı Elitaş, esnaftan 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Esnafa yapılan ziyarette gündemi değerlendiren Elitaş, "1 Kasım seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. Biz Kayseri milletvekili adayları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 4 Ekim´de sayın genel başkanımızın başkanlığında Ankara´da bir toplantı yapacağız. Orada 26. dönem 1 Kasım seçimlerinin AK Parti nezdinde ki gelecekle ilgili seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaşacağız. Dün duyduğumuz kadarıyla Cumhuriyet Halk Partisi seçim beyannamesini açıklamış. Her parti kendi beyannamelerini açıklayacaklardır. 1 Kasım´da vatandaşlarımız sandığa gittiğinde AK Partinin seçim beyannamesini ve başka partilerin seçim beyannamesini görüp, değerlendirecekler. Vatandaş zihin süzgecinden geçirmeyi çok iyi biliyor. Hiç kimse bu milletten kendisini daha iyi hesap bilen, daha akıllı olduğunu iddia etmesin. Çünkü seçimlerde sandıkta herkes gerekli oyunu gerekli şekilde veriyor. 78 milyon vatandaş 54 milyon seçmen kanaatlerini ortak noktaya doğru getiriyorlar" diye konuştu.
Terör olaylarına da değinen Elitaş, "Terör meselesi sadece AK Partinin değil, 78 milyonun meselesidir. Bu ülkede yaşayan her kim varsa siyaseti, seçimde elde edeceği rantı, şehit cenazelerini istismar etmeyi bir kenara bırakıp bu ülkenin uzun yıllardır sorunu olan bu yarayı çözmek için elini taşın altına koymalı ve gayret göstermeliler. Her kim ki bu işte çözüm için samimiyetle, iyi niyetle gayret gösteriyorsa onunla birlik ve beraber olmak çözüm için sağduyulu siyasetçilerin, Türk vatandaşlarının en önemli görevidir. Buna katkı sağlayan herkese ?eyvallah´ deriz" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı