AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TANER YILDIZ:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TANER YILDIZ:

"ENGELLİLERE 9 KATRİLYON CİVARINDA PARA HARCANDI"

   Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Emrah Karayel ve Kadir Can Gökalp seçim çalışmaları kapsamında engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Taner Yıldız şuana kadar 9 katrilyon lira civarında bir bedelin engelli vatandaşların sosyal faaliyetleri ve işlemeleri için harcandığını söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Sakatlar Derneği ve Zihinsel Engelliler Eğitimi Rehabilitasyonu ve İstihdamı Derneği(ZERİD)´i ziyaret eden milletvekili adayları engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.
Ziyaret ile ilgili konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı İsmail Emrah Karayel, ?Engelli vatandaşların barınması konusunda sitelerin yapılmasıyla ilgili sıkıntıları bir seviye daha yukarıya taşımış olacağız. Sıkıntıların çözülmesi için daha fazla çalışıyoruz. Bu anlamda sizle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha dile getirmek istiyorum? dedi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Taner Yıldız ise ?Biz zaman zaman toplumun bütün katmanıyla yediden yetmiş yediye varıncaya kadar bütün kardeşlerimizle, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz? diyen Taner Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü: Dünyayı yönetenler arasında Lincoln´den tutun da Beethoven´a kadar siyasette, müzikte, sanatta fiziki olarak engelli kişilerin engelleri dünyadaki sesine engel olamamıştır. Aslında bizim beynimizin, zihnimizin, kalbimizin çalışıyor olması büyük bir değerdir. Biz hükümet olarak bu manada anayasada dahil olmak üzere bir çok değişiklikler yaptık. Bütün vatandaşlar eşittir ilkesini pozitif ayrımcılıkta engelli kardeşlerimiz lehine değiştirdik. Engelli kardeşlerimize verilen pozitif ayrımcılık şuanda eşitleme durumuna getirmiştir. Bizler bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özlük haklarıyla alakalı yaklaşık şuana kadar 9 katrilyon lira civarında bir bedeli engelli kardeşlerimizin sosyal faaliyetlerine ve işlemelerine harcadık. İnşallah ülkemizin gelişmişlik düzeyiyle orantılı olarak bunu daha fazlaya çıkarmamız lazım.?
?Mimsin´in ilerisindeki 200 dairelik yerin yanına yapılacak ek yerleşim bölgesiyle alakalı Milli Emlakla ve Milli Emlak Genel müdürlüğümüzle konuşup mutlaka yeni yerler oluşturmamız lazım? diyen Yıldız, ?Orada engelli kardeşlerimizin hayatını daha da kolaylaştıracak, daha da rahat yaşayabilecekleri bir ortamı hep beraber oluşturmuş olacağız. Şu günlerde Türkiye´nin birlik ve beraberliğine daha fazla ihtiyaç hissettiğimiz ülkemize, siyasi bütünlüğümüze, ülkenin istikrarına kastedenlerin olduğu bir ortamda mutlaka daha iyisini yapıyor olmamız gerekir. Dünyada bundan çıkar sağlayanlar var. İstikrarsızlıktan, savaştan menfaat sağlayanlar var. Biz kendi ülkemizde buna asla müsaade etmeyiz. Dünyadaki eşitsizliğin özellikle kazanılan paralarla ilgili eşitsizliğin Türkiye´de en az olmasıyla alakalı gayretlerimiz devam etmektedir. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız? şeklinde konuştu.
Engelli Milletvekili Adayı Kadircan Gökalp de, ?Engelli kardeşlerimizle kahvaltıda buluşup onların isteklerini dinledik. Engelli arkadaşlarımızın sıkıntıları giderilecektir, zaten giderilmeye de devam etmektedir? ifadelerinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı