AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI PINARBAŞIYA ÇIKARMA YAPTI

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI PINARBAŞIYA ÇIKARMA YAPTI

GELİN BERABER İKTİDAR OLALIM

   AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu ve Avşar Aslan, AK Parti Pınarbaşı ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldiler?
AK Parti Pınarbaşı ilçe başkanlığında düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu ve Avşar Aslan ile AK Parti üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Hep beraber Pınarbaşı´da tekrar birinci parti çıkmayı bu sefer açık ara farkla istiyoruz. Bundan sonraki seçimlere gösterge olsun diyoruz. Sizlerle beraber Pınarbaşı´da başarılar elde edeceğimizi ümit ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu?
AK Parti Milletvekili adaylarından Mustafa Elitaş´da konuşmasında "7 Haziran´da vatandaşımız bizlere farklı bir mesaj verdi. O mesaj doğrultusunda bütün siyasi partilerimiz de gayret gösterdi. ´Gelin beraber iktidar olalım´ dedik. Cumhuriyet Halk Partisiyle iktidar olmak için uğraştık. 30 günlük süre içerisinde bu gayreti gösterdik. Ama görünen şuydu ki, CHP´ye oy veren seçmenin ancak yüzde 15´i ´AK Partiyle koalisyonu kurun´ diyordu. AK Partiye oy veren seçmenin en fazla yüzde 15´i ´CHP ile koalisyon kurun´ diyordu. CHP ile kurulacak koalisyonun ülkeye bir fayda sağlamayacağını gördük, daha sonra dedik ki gelin biz bir seçim hükümeti kuralım. Bu kısa dönemde süreç içerisinde Türkiye´nin acil meseleleri neyse terör meseleleri hakkında kanun çıkaralım. ´Hayır´ dediler ve maalesef kurulamadı. Büyük bir ümitle beklediğimiz, Devlet Bahçeli´nin 7 Haziran akşamında ´Hadi olmuyorsa 15 Kasım´da erken seçim´ demesine rağmen sayın Bahçeli´ye bir devlet adamı olarak Türkiye´nin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci iyi bir değerlendirme içinde bulunup 7 Haziran´da söylediği sözü unutup AK Partiyle koalisyon içinde olmasını büyük bir ümitle bekledik ama sayın Bahçeli ´hayır beraber olamam´ dedi. Bahçeli Davutoğlu´yla yaptığı görüşmede koalisyonun mümkün olmadığını söyledi" diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı İsmail Tamer´ de konuşmasında "7 Haziran seçimlerinde siz bizi uyardınız. Biz alacağımızı aldık. Türkiye´nin istikrarı için, ekonomik, siyasi istikrar için, geleceğimiz için, yavrularımız, torunlarımız için bu seçimler önemli diyoruz. AK Partinin tek başına iktidar olması Türkiye´nin geleceğiyle ilgili bir olaydır. 3 aylık koalisyon sürecinde diğer partilerin hiçbiri iktidara gelmek istemedi, iktidardan kaçtılar" değerlendirmesinde bulundu?
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hülya Nergis ise, "Bildiğiniz gibi bende Pınarbaşılıyım. Burada avukat olarak yıllarca görev yaptım. Çoğunuzu isim ve sima olarak tanıyorum. Bugünde sizlerin yanına milletvekili adayı olarak geldim. 1 Kasım seçimlerinde desteğinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu da, "Bu seçim diğer seçimlere benzemiyor. Birlik beraberlik çerisinde olup tek başımıza iktidara gelmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu da sizlerin desteğiyle olacak" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı İsmail Emrah Karayel de, "1 Kasım seçimlerinde iktidara gelmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Desteğinizle inşallah iktidara geleceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Avşar Aslan ise, "Bizim ilçelerimizin artık kalkınmada öncelikli olması gerektiğini düşünüyoruz. İlçelerimizde ki insanlarımızın doğduğu yerde yaşaması için çalışacağız. Tarım, hayvancılık gibi teşviklerle de bunları destekleyeceğiz. Kayseri ilimize en iyi yatırımları yapıp insanımızın refahını yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı