AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER

?CHP ÖNERGEYİ İSTİSMAR EDİYOR?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer AK Parti İl Başkanlığınca hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulaması çerçevesinde vatandaşların sorunlarını dinledi? Uygulama kapsamında ilk olarak tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının karşına çıkarak gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Tamer AK Parti´nin Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde verdiği ´Cinsel İstismar´ suçlarına ilişkin yasa önergesinin Cumhuriyet Halk Partisi tarafından çarpıtıldığını vurgulayarak ?Biz bu tecavüzcü olan insanların hadım edilmesiyle ilgili bir önerge vermiştik. Bu önergeyi ´İnsan vücudunun bütünlüğünün bozulmasına aykırıdır´ diye karşı çıkan ilk parti CHP olmuştur? ifadesini kullandı?
AK Parti Kayseri İl Teşkilatınca hayata geçirilen ve bir çok il teşkilatınca örnek alınan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasının bir yenisi daha gerçekleştirildi? Uygulama kapsamında nöbet tutarak ilimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyen Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ilk olarak tertiplenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıkıp ülke gündemini değerlendirdi?
Tamer 2016 yılında hayata geçirilen ve 2017 yılında gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlara dair bilgiler vererek başladığı sözlerinin devamında AK Parti´nin TBMM´ye verdiği ´Cinsel İstismar´ suçlarına ilişkin kanun önergesini değerlendirerek , önerge kapsamında mağdur olan 3 bin ailenin mağduriyetlerinin giderileceğini kaydetti.
Önergenin CHP tarafından çarpıtıldığını vurgulayan Tamer, "TBMM´de Perşembe günü akşam hükümetimiz tarafından verilen bir önerge vardı. Bu önergede CHP´nin ve başka partilerin ifade ettiği gibi kesinlikle tecavüzcüyü korumak ile alakalı bir durum yoktur? dedi ve ekledi? ?Bu önerge yaklaşık 3 bin aileyi kapsayan ve daha önceki aile bütünlüğünün korunmasıyla ilgili yapmış olduğumuz bir komisyon çalışmasında da söylediğimiz gibi bu mağdur ailelerin mağduriyetlerini ortadan kaldırmaya yöneliktir. Türkiye´de 16 yaşını doldurmadan gayri resmi olarak beraberlik yaşamaya başlayan, bir veya birden fazla çocuk sahibi olan ve daha sonra yasal evlenme yaşını doldurduktan sonra resmi nikah kıydıktan sonra erkek eş hapse atılıyordu. Ortada bir aile var. Çocuklar var. Burada bu erkek tecavüzcü konumuna gelip hapis yatıyordu. İşte bu önerge buna benzer 3 bin ailenin mağduriyetlerinin giderilmesi için verildi?
Tamer sözlerinin sonunda Chp´nin önerge ile ilgili tutumunu eleştirerek ? CHP´de bu önergeye çok önem vermişti ve ´Bu insanların mağduriyetini ortadan kaldırılalım´ demişlerdi. Bir kaşık suda fırtınalar kopartıldı. Tecavüzcü korunuyor anlamında yanlış bilgilendirici paylaşımlar yapıldı. AK Parti hükümetinin tecavüzcüyü koruma gibi bir durumu olamaz. Biz bu tecavüzcü olan insanların hadım edilmesiyle ilgili bir önerge vermiştik. Bu önergeyi ´İnsan vücudunun bütünlüğünün bozulmasına aykırıdır´ diye karşı çıkan ilk parti CHP olmuştur." İfadesini kullandı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı