AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ÖZHASEKİ

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ÖZHASEKİ

İLÇELERDE BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Ramazan Bayramı´nın birinci günü Cuma namazında Mehmet Özhaseki Camii´nin açılışını gerçekleştirip İlçelerde bayram ziyaretlerinde bulundu. Yoğun ilgiyle karşılanan Kayseri Milletvekili Özhaseki AK Parti teşkilatlarında partililere hitap etti. Türkiye siyasetinde ortaya çıkan tablo ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Ak PARTİ Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Ramazan Bayramında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bayramın ilk günü Enerji Bakanı Taner Yıldız´ın da katılımıyla gerçekleşen Bayramlaşma Programı´ndan sonra Kayseri milletvekili Havva Talay Çalış ve İl Teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçelere bayram ziyaretlerinde bulundu. İlk ziyaret Sarız İlçesi´nin Damızlık mahallesine yapıldı. Özhaseki burada (eski adıyla Damızlık köyünde) yapımı tamamlanan Mehmet Özhaseki Camiinde Cuma namazı kıldı ve camiin açılışını gerçekleştirdi. Bölge sakinlerinin yoğun katılımı ve dualarla açılan Mehmet Özhaseki Camii açılışının ardından camii önüne kurulan çadırda vatandaşların hazırladığı pilav ikram edildi.
Sarız, Pınarbaşı ve Bünyan İlçelerinde AK Parti teşkilatlarının tertip ettiği bayramlaşma programlarıda, Kayseri milletvekili Havva Talay Çalış ve Mehmet Özhaseki Türk siyasetinde gelişmeler, koalisyon arayışları ve muhtemel genel seçimle ilgili düşüncelerini paylaştı. AK Parti´nin milletin verdiği mesajı doğru anladığını, koalisyon kurmak için samimi çabalar yürüttüğünü ifade eden Özhaseki ´maalesef bu samimi gayretimiz ne MHP´den ne de CHP´den olumlu bir karşılık bulmuyor. Bir çok şart öne sürerek ipe un seriyorlar. İktidar olmak için kurulan bu partiler adeta iktidar olmamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Siyaset tıkanırsa çözüm makamı yine millettir.´ şeklinde konuştu. Sarız, Pınarbaşı ve Bünyan´da konuşan Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki özetle şunları söyledi: ?Yeni bir hükumet kurulacaksa ana omurga sizsiniz diyor millet. Yüzde onbeş oy alan dışarıda davul çalıyor ama hükumeti ona verecek halimiz yok. Yüzde 41 alan kuracak hükumeti. Yüde 41´in hakkını savunacağız biz orada. Öncelikle biz onların temsilcisiyiz. Sonra yanınıza küçük bir ortak alın diyorlar. O zaman yapılacak ilk iş samimiyetle en çok oyu alan partiyle gidip görüşmek. Biz de öyle yapıyoruz. Biz samimiyetle gittiğimiz halde tam karşılığını bulduğumuzu da söyleyemeyiz. Yani elimizi taşın altına sokmayız diyorlar. Meclis Başkanlığı seçiminde adayımızı gösterdik, arkasında durduk. Falan partiyle konuşalım, pazarlık edelim, meclis başkanlığı biz de olsun gibi ayak oyunları yok. Dosdoğru gideceğiz dedik ve bunu da devam ettiriyoruz. Bu tavrımızı da millet sevdi. İçeride ne konuşmussak dışarı çıkıp söyleyebiliyoruz. Gizli saklı bir şey yok. Biz zorluyoruz. Gelecek hafta ikinci tur görüşmeleri başlayacak. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gelecek hafta Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi´ne gidecek, kapılarını çalacak, ortalık kuralım, millet bizden hizmet bekliyor diyecek. Milli irade tecelli etti biz saygılıyız, milletin iradesini asla tartışmıyoruz, siz yanlış yaptınız da demiyoruz ve milletin istediği de bu ana omurga biziz, siz de gelin beraber ortak olalım diyecek.?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı