AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YILDIZ

?GÜÇLÜ OLMAK DÜNYAYI VE AHİRETİ BİRLİKTE KUCAKLAMAKTIR?

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi´nde tertiplenen söyleşi programına iştirak ederek geleceğin büyüğü İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hayata dair tavsiyelerde bulundu? Yıldız ?. Güçlü olacağız. Çünkü sizler güçlü insanlarsınız. Güçlü olmak demek, dünyayı ve ahireti ikisini beraber kucaklayabilmektir.? İfadesini kullandı?
Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi´nde tertiplenen ?Kayseri Günleri´ söyleşi programının konuğu olan ve öğrencilere hitap eden Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, öğrencilere nasihatlerde bulunarak ?Hayat varsa ölüm var, sağlık varsa hastalık var, görebiliyorsak görememek var. Biz tatil yapmak isteriz. Tatil ancak okuduğunuz zaman, iş hayatındayken tatil anlamlı olur. 365 gün tatilde olduğunuz kavramın adı tatil olmaz. Güçlü olacağız. Çünkü sizler güçlü insanlarsınız. Güçlü olmak demek, dünyayı ve ahireti ikisini beraber bulundurabilmektir. Bazı şeylerin dünyada karşışığını almamış olabilirsiniz. Ama ahiretle beraber birleştiğinde bunun çok daha anlamlı olduğunu hep beraber görmüş olacağız? ifadesini kullandı?
Gençliğin 15 Temmuz´da ülkesine sahip çıktığının altını çizen Yıldız, ?Türkiye´de yaşananlar, hele hele 15 Temmuz´da yaşananlar bu yaşananların her birisinin doruğa çıktığı bir ortam oluşturmak istediler. Kardeşliğin söndüğü bir ortam oluşturmak istediler. Buna müsaade etmeyeceğiz, etmedik hamt olsun. En başta sizlerin, milletimizin ülkeye sahip çıktığı ortamla beraber bunlar gerçekleştirildi. Acaba gençlik neye meylediliyor denildiği anda 15 Temmuz gecesinde ve onu takip eden bir ay boyunca sürekli meydanlardaydınız. Bu aldığınız eğitimden bağımsız bir konu. Ama okuyacaksınız. Okumanın şuanda eksi olduğu ortamlarda bulunuyoruz? diye konuştu?
Etkinlik İmam Hatipli genç yüreklerin Taner Yıldız´a merak ettiği soruları sorması ile noktalanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da etkinliğe iştirak etti..
HABER MERKEZİ?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı